Afdeling

Chirurgie polikliniek

golf
  1. Home
  2. Specialisme & afdeling
  3. Chirurgie polikliniek

Op de chirurgie polikliniek behandelen we patiënten met verschillende aandoeningen, zoals kanker, een liesbreuk of spataderen. U kunt hier terecht voor een afspraak met uw arts en voor onderzoek en behandelingen.

Tijdens een afspraak met uw chirurg krijgt u deskundig advies en bespreken we uw geplande operatie. Kleinere chirurgische behandelingen voeren we uit op de polikliniek. 

Mammapolikliniek

U kunt op de mammapolikliniek terecht bij klachten aan uw borst, zoals bijvoorbeeld pijn of een zwelling. Mamma is de medische term voor borst. We zien u ook bij een afwijkende foto tijdens het bevolkingsonderzoek op Borstkanker.

Mammapolikliniek

Traumapolikliniek

Soms moeten mensen direct geopereerd worden, bijvoorbeeld na een ongeluk of een gevecht. Deze operaties vallen onder de noemer traumachirurgie. Onze traumachirurgen behandelen onder andere wonden, gebroken botten en steekwonden. 

Trauma polikliniek 

Speciale centra

In onze speciale centra werken we samen met andere specialisten. Zo kunt u voor behandeling van lastige wonden terecht in het Wond Expertise Centrum (WEC). Hier werken verschillende artsen, zoals een plastisch chirurg, een dermatoloog, een revalidatiearts en een vaatchirurg.

Wond Expertise Centrum

Onderzoeken en behandelen van grote en kleine spataderen doen we in het spatadercentrum. Hier werken de vaatchirurg en dermatoloog met elkaar samen.

Spatadercentrum

Contact

Uw afspraak

Uw huisarts of uw arts verwijst u door naar onze polikliniek. Daarna bellen wij u om een afspraak te maken. U wordt binnen drie werkdagen gebeld.

Vragen over uw afspraak?

Informatie over uw afspraak kunt u vinden in het patiëntenportaal Mijn BovenIJ. Ook kunt u een vraag stellen via de BeterDichtbij app.

Inschrijven

Komt u voor het eerst in het BovenIJ? Schrijft u zich dan in bij de afdeling Opname- en inschrijfbureau (route 57).

Gegevens aanpassen

Bent u verhuisd of heeft u een andere huisarts of apotheek? U kunt zelf uw gegevens aanpassen in Mijn BovenIJ

Afspraak afzeggen

Kunt u toch niet naar uw afspraak komen? Laat het ons zo snel mogelijk weten, dit kan via de BeterDichtbij app.

Praktische informatie

  • Telefoonnummer 020-634 6231
  • Route 22

Aandoeningen, behandelingen en onderzoeken

Aambeien kunnen erg vervelend zijn. De pijn kan zelfs uw dagelijks leven negatief beïnvloeden. Dit is niet nodig: met een kleine ingreep kunnen onze artsen de aambeien weghalen.

Lees meer

Als u last heeft van galstenen kunt u terecht in het BovenIJ. Onze chirurgen kunnen dan uw galblaas verwijderen.

Lees meer

Een liesbreuk (hernia inguinalis) is een zwakke plek in de buikwand. Hierdoor kan vetweefsel of soms de darm uit de buik gaan puilen.

Lees meer

Spataderen kunnen erg vervelend worden: het doet pijn, of u krijgt zelfs een wond aan uw been. In het BovenIJ ziekenhuis onderzoeken we uw spataderen en kunnen we de klachten behandelen.

Lees meer

In het BovenIJ ziekenhuis gebruiken we verschillende onderzoeken om erachter te komen of u borstkanker heeft.

Lees meer

Carpaal Tunnel Syndroom is een zeer veel voorkomende, hinderlijke aandoening waarbij een grote zenuw in de pols bekneld is en tintelende vingers veroorzaakt. Het BovenIJ ziekenhuis heeft een jarenlange uitgebreide ervaring met de operatieve behandeling van deze aandoening.

Lees meer

In het BovenIJ ziekenhuis kunnen wij uw galblaas verwijderen als u last heeft van galstenen of als de galblaas ontstoken is. Dit doen we met een operatie. Als de galblaas is verwijderd, nemen de lever en de galgangen zijn taak over.

Lees meer

In het BovenIJ ziekenhuis kunnen wij uw galblaas verwijderen als u last heeft van galstenen of als de galblaas ontstoken is. Dit doen we met een operatie. Als de galblaas is verwijderd, nemen de lever en de galgangen zijn taak over.

Lees meer

Heeft u veel last van uw liesbreuk? Dan kunt u in BovenIJ ziekenhuis geopereerd worden. Bij deze operatie zal de arts het uitpuilende buikvlies terugduwen in de buikholte.

Lees meer

Aambeien kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig zijn er veel manieren om van uw aambeien af te komen. Het BovenIJ ziekenhuis geeft de behandeling die het beste bij u past.

Lees meer

U kunt grote spataderen in het BovenIJ ziekenhuis laten verwijderen met de Muller methode. Deze behandeling doen we in ons speciale spatadercentrum. We halen de spataderen onder plaatselijke verdoving via hele kleine sneetjes weg. Na de behandeling mag u al snel naar huis.

Lees meer

Aambeien kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig zijn er veel manieren om van uw aambeien af te komen. BovenIJ ziekenhuis geeft de behandeling die het beste bij u past.

Lees meer

In het BovenIJ ziekenhuis kunnen we spataderen verwijderen met de ClariVein behandeling. Deze behandeling doen we in ons speciale spatadercentrum en duurt ongeveer 20 minuten per been. Daarna kunt u meteen naar huis.

Lees meer

Als u borstkanker heeft, kunnen we de borst met de tumor amputeren. Deze operatie noemen we borstamputatie. U wordt geopereerd in het OLVG West. U blijft daarna 1 nacht in het ziekenhuis.

Lees meer

Als u borstkanker heeft, kan de arts een borstbesparende operatie doen. De operatie wordt gedaan in OLVG West. U kunt dezelfde dag weer naar huis.

Lees meer

Als u borstkanker heeft, verwijdert de chirurg uw okselklieren bij een operatie. Zo kunnen we onderzoeken of er uitzaaiingen zijn. U wordt geopereerd in OLVG West. U kunt de volgende dag weer naar huis.

Lees meer

Bij een proctoscopie bekijkt de arts met een korte kijkbuis de binnenkant van het laatste deel van de endeldarm en de anus. Deze buis heet een proctoscoop. Hiermee kunnen we ook inwendige aambeien behandelen.

Lees meer
Bekijk aandoeningen, behandelingen en onderzoeken

Gerelateerde specialismen

Beeldbellen met uw eigen arts of zorgverlener

Stel uw vraag via de gratis BeterDichtbij app aan uw arts of zorgverlener. Met deze app kunt u ook veilig en eenvoudig met ons beeldbellen.

Bekijk de BeterDichtbij app

  • Waarmee kan ik u helpen?

    portretfoto van Gamze Piskin, dermatoloog in het BovenIJ ziekenhuis
    Dr. G. Piskin
  • Klopt het dat mijn huid nog steeds is opgezet? Of had dit al lang over moeten zijn.

    Dhr. Tangen
  • Dat is inderdaad niet gek. Vaak slinkt de huid na twee weken. Als dit volgende week nog niet is veranderd of u heeft een andere vraag, neem dan gerust opnieuw contact op.

    portretfoto van Gamze Piskin, dermatoloog in het BovenIJ ziekenhuis
    Dr. G. Piskin
Man zit achter de laptop

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven