physician assistant

Jolanda Alblas

Ik hoor vaak dat onze patiënten het ‘gezellig’ vinden om naar het WEC te komen. Een mooi compliment

portretfoto Jolanda Alblas, physician assistant WEC in het BovenIJ ziekenhuis
portretfoto Jolanda Alblas, physician assistant WEC in het BovenIJ ziekenhuis
golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Jolanda Alblas

‘Bij het Wond Expertise Centrum (WEC) kunnen patiënten voor wondbehandelingen terecht. Het gaat dan met name om complexe wonden; wonden die naar verwachting meer dan 14 tot 21 dagen wondzorg nodig hebben, of lange bestaande wondproblemen. Met een team van verschillende specialismen werken we hard om de wonden dicht te krijgen.

Ik hoor vaak dat onze patiënten het ‘gezellig’ vinden om naar het WEC te komen. Sommigen zien het echt als een uitje. Dat vind ik een mooi compliment. Onze patiënten voelen zich gezien en gehoord en er wordt tijd en ruimte voor ze gemaakt met een kopje thee of koffie. Sommige patiënten zijn van tevoren wat angstig. Ik probeer ze dan op hun gemak te stellen en het vertrouwen te geven dat het goed komt.

Als Physician Assistant probeer ik goed naar mijn patiënten te luisteren en laagdrempelig contact te houden. Wanneer het nodig is nemen wij patiënten ook op en ook op de afdeling loop ik dan regelmatig langs. Ook probeer ik samen met de patiënt de behandeling te bepalen, wat de therapie ten goede komt. De patiënt centraal stellen dus, dat is voor mij het belangrijkste!’

Aandachtsgebied

Wond Expertise

Opleiding en specialisatie

  • MDGO-VP
  • HBOv, Kader
  • 2004-2007 opleiding Physician Assistant

Gekoppelde specialismen

Contact

Wond Expertise Centrum (WEC)

  • Telefoonnummer 020-634 6800
  • Route 22

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven