Opvragen gegevens

golf
Man zit achter de laptop
  1. Home
  2. Praktische informatie
  3. Medisch dossier
  4. Opvragen gegevens

Opvragen gegevens

U kunt informatie uit uw medisch dossier opvragen en laten aanpassen. Dit kan met een speciaal verzoek of formulier. 

Medisch archief

We bewaren uw medisch dossier in ons archief. Vanaf 2019 worden uw medische gegevens digitaal bewaard. In patiëntenportaal Mijn BovenIJ kunt u zelf uw medische gegevens bekijken vanaf 2019.

Welke informatie zoekt u?

Een kopie opvragen is gratis. U kunt kiezen tussen 2 soorten kopieën:

  • informatie van één specialisme
  • informatie van meerdere specialismen

Informatie opvragen uit uw eigen dossier

Stuur ons een verzoek om informatie op te vragen. 

Print de instructiefolder Opvragen van informatie uit een medisch dossier, vul uw gegevens in en stuur de folder op. Zo weet u zeker dat wij de juiste informatie ontvangen om uw verzoek te behandelen.

Informatie opvragen uit het dossier van iemand anders

U kunt informatie opvragen uit het medisch dossier van iemand anders als u de wettelijke vertegenwoordiger bent van die persoon. 

Print de instructiefolder Opvragen van informatie uit een medisch dossier, vul uw gegevens in en stuur de folder op. Zo weet u zeker dat wij de juiste informatie ontvangen om uw verzoek te behandelen.

Medisch dossier aanpassen

Wilt u informatie uit uw medisch dossier laten aanpassen?

Print de instructiefolder Wijzigen van informatie in een medisch dossier, vul uw gegevens in en stuur de folder op. Zo weet u zeker dat wij de juiste informatie ontvangen om uw verzoek te behandelen.

Opvragen wie uw gegevens heeft gezien (logging)

Wij houden precies bij wie aan uw medisch dossier heeft gewerkt. Wilt u weten wie uw medische gegevens heeft bekeken tijdens een bepaalde periode?

Print de instructiefolder Opvragen van logging gegevens uit een medisch dossier, vul uw gegevens in en stuur de folder op. Zo weet u zeker dat wij de juiste informatie ontvangen om uw verzoek te behandelen.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven