Maaltijd bestellen

golf
Ingang van het BovenIJ ziekenhuis met herfstluchten
  1. Home
  2. Praktische informatie
  3. Op bezoek
  4. Maaltijd bestellen

Maaltijd bestellen

Is uw partner of kind opgenomen in het BovenIJ? Dan is het in sommige gevallen mogelijk om voor uzelf een bezoekersmaaltijd te bestellen.

Maaltijdvoucher

Patiënten die zijn opgenomen in het BovenIJ, krijgen de avondmaaltijd geserveerd op een moment dat het geen bezoektijd is. In sommige gevallen geldt er een uitzondering op de bezoektijden. Zoals bij het Moeder Kind Centrum. Op de andere verpleegafdelingen gaat dit altijd overleg met de verpleegkundigen. Er kan bijvoorbeeld worden afgesproken dat een patiënt doorlopend bezoek mag ontvangen. In zo’n geval kunt u als bezoeker een maaltijd bestellen om ’s avonds samen warm te eten.

Moeder Kind Centrum

Is uw kind opgenomen in het BovenIJ? Dan kunt u als ouder een maaltijd bestellen voor uzelf, om samen met uw kind te eten.

Is uw partner opgenomen in het Moeder Kind Centrum op de 1e etage? Ook dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om een maaltijd te bestellen.

Zo bestelt u een maaltijd

Om een maaltijd te bestellen heeft u een maaltijdvoucher nodig. U koopt deze voucher in de BrasserIJ in de centrale hal. Vervolgens bestelt u de maaltijd bij de servicemedewerker op de afdeling, bij wie u ook de maaltijdvoucher inlevert.

De avondmaaltijd wordt om 17.00 uur geserveerd, samen met de maaltijd van de patiënt.

Halal eten

Het is mogelijk om voor het avondeten halal eten te bestellen. De keuken verwerkt gecertificeerd halalvlees. Voor vragen over halal eten kunt u terecht bij de servicemedewerker op de afdeling.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven