Patiënten vertellen

Ervaringen van patiënten met onze zorg

golf
Uitgelicht

Je voelt je gezien

Barbara ontmoette Serge Dohmen voordat ze met chemotherapie begon

‘Als je bij een oncoloog komt is dat natuurlijk geen feestje,’ vertelt Barbara (1954). Ze ontmoette internist-oncoloog Serge Dohmen voordat ze met chemotherapie begon. Haar eerste indruk van hem was, zoals ze zelf zegt, “huizenhoog”.

Lees de hele ervaring

Ze vragen zich af of ik nog geen bril nodig heb

Tineke was nog relatief jong toen ze staar ontwikkelde

Tineke was nog relatief jong toen ze staar ontwikkelde. Standaard wordt bij een staaroperatie de troebele lens vervangen door een enkelvoudige kunstlens, maar Tineke kreeg varifocale lenzen.

Lees de hele ervaring Lees meer over Ze vragen zich af of ik nog geen bril nodig heb

Vertrouwen

Yvonne is al jaren bekend met het BovenIJ

Yvonne (1976) is al jaren bekend met het BovenIJ ziekenhuis. Ze heeft ervaren dat specialisten de tijd voor haar namen. ‘Maar het gaat ook efficiënt, je hoeft niet lang te wachten. De mensen aan de balie heten je welkom. Ze zijn allemaal even vriendelijk.’

Lees de hele ervaring Lees meer over Vertrouwen

Met een gerust hart

Yvonne komt al jaren in het BovenIJ

Als geboren en getogen Noorderling ziet Yvonne (1948) het BovenIJ als háár ziekenhuis. ‘Eerst het ZAN, nu het BovenIJ. Onze zoon van 43 is nog in het ZAN geboren.’ In het BovenIJ komt ze bij dermatoloog Gamze Piskin.

Lees de hele ervaring Lees meer over Met een gerust hart

Een ziekenhuis voor alle mensen

Yolanda en haar ervaring met de KNO arts

Als Yolanda (1958) door het BovenIJ loopt ervaart ze een ander soort ziekenhuis dan wanneer ze in een kliniek in Amsterdam-Zuid komt. ‘In het BovenIJ komen mensen uit alle lagen van de bevolking. Dat zie je, dat doet iets met de sfeer.’

Lees de hele ervaring Lees meer over Een ziekenhuis voor alle mensen

Zorgzaam

Marloes met haar dochter Jesse over de zorg in het Moeder Kind Centrum

Marloes (1983) dacht thuis te bevallen van haar eerste kindje. Het liep anders. Dochter Jesse werd veel te vroeg geboren in het ziekenhuis. ‘Ik had wel gehoord dat de afdeling Verloskunde goed was, maar ik kende het BovenIJ nauwelijks. Achteraf ben ik heel blij dat ik daar terecht ben gekomen.’

Lees de hele ervaring Lees meer over Zorgzaam

Stalen elleboog

Liessanne over haar complexe breuk in haar onderarm en elleboog

Nog geen drie maanden geleden maakte Liessanne een lelijke val tijdens het boulderen in de klimhal. Ze viel met haar volle gewicht op haar uitgestoken arm. De ambulance bracht haar naar het BovenIJ, waar ze werd geopereerd door traumachirurg Bas Twigt.

Lees de hele ervaring Lees meer over Stalen elleboog

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven