Agenda

Op de agenda in het BovenIJ

golf
07 oktober 2022

Open Bedrijvendag programma

Bezoek het BovenIJ tijdens de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord op 7 oktober 2022

Lees meer Lees meer over Open Bedrijvendag programma

Bent u zwanger? Heeft u vragen over uw zwangerschap? Of wilt u in het BovenIJ bevallen? Meld u dan aan voor onze voorlichting 'bevallen in het BovenIJ'. Dit keer is de bijeenkomst weer een keer live in het ziekenhuis te volgen. Ook kunt u een kijkje nemen in één van onze verloskamers (wel afhankelijk van beschikbaarheid).

Lees meer Lees meer over Voorlichting bevallen in het BovenIJ oktober 2022
Baby Borstvoeding

Bent u in verwachting en wilt u borstvoeding geven? Of twijfelt u nog of borstvoeding geven bij u past? Schrijf je in voor de online voorlichting over borstvoeding.

Lees meer Lees meer over Online voorlichting over borstvoeding november 2022

Bent u zwanger? Heeft u vragen over uw zwangerschap? Of wilt u mogelijk in het BovenIJ bevallen? Meld u dan aan voor onze online voorlichting 'zwanger en bevallen'. U krijgt van ons team uitleg en informatie over zwanger zijn en bevallen. Ook tijdens de corona pandemie. U krijgt ook enkele beelden van ons Moeder Kind Centrum te zien. En na de voorlichting kunt u via chat vragen stellen aan ons team.

Lees meer Lees meer over Online voorlichting bevallen in het BovenIJ november 2022

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven