Thuismeten

golf
  1. Home
  2. Praktische informatie
  3. Digitale zorg
  4. Thuismeten

Thuismeten

Thuismeten is een app om u te begeleiden tijdens een behandeltraject in het BovenIJ. In de Thuismeten app kunt u meetresultaten en klachten bijhouden. De zorgverlener kijkt op afstand met u mee.

Hoe werkt het?

Als u gebruik maakt van de Thuismeten app, voert u thuis zelf metingen uit en/of houdt u uw klachten bij. Deze informatie deelt u met de zorgverlener in het BovenIJ via de Thuismeten app. Dit kan de arts zijn, of een gespecialiseerd verpleegkundige.

Indien uw meetwaardes of klachten teveel afwijken, ontvangen u en uw zorgverlener een waarschuwingsmelding. U kunt dan contact met elkaar opnemen om te bespreken wat het beste is voor u in uw situatie.

De Thuismeten app verschaft daarnaast nuttige informatie over uw ziekte en behandeling, u kunt er video’s bekijken en krijgt tips en adviezen.

Voor wie?

De Thuismeten app is in het BovenIJ beschikbaar voor patiënten met:

  • COPD
  • Hartfalen
  • Hartrevalidatie
  • Oncologische aandoeningen
  • Zwangerschapsdiabetes
  • Zwangerschapshypertensie

Vragen

Bent u in het BovenIJ onder behandeling voor één van de bovengenoemde ziektes? Bespreek met uw zorgverlener de mogelijkheden om de Thuismeten app te gebruiken.

Als u de Thuismeten app al gebruikt, kunt u voor vragen terecht bij uw zorgverlener.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven