Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Samen met het greenteam ‘de Groene Dokters’ zetten we weer een stap naar een groenere en gezondere omgeving voor ons allemaal. Deze week werden er 5 nieuwe bomen geplant op het BovenIJ terrein.

Lees meer Lees meer over Groene dokters planten bomen bij BovenIJ

Onlangs overhandigde Thomas van der Ham, Product Specialist bij Qwiek, namens sponsoren een gloednieuwe Qwiek.up aan Edwin van der Meer (RvB) en Jeroen van Etten (MSB). Hiermee is de Spoedpost Amsterdam-Noord, naast het Moeder Kind Centrum, ook voorzien van een innovatieve mobiele projector.

Lees meer Lees meer over Minder stress en angst voor patiënten dankzij Qwiek.up in Spoedpost Amsterdam Noord

Per 1 mei 2024 is ir. Sanne Blom benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van het BovenIJ. De Raad van Toezicht en de voorzitter van de Raad van Bestuur zijn zeer verheugd met haar komst.

Lees meer Lees meer over Sanne Blom benoemd tot lid Raad van Bestuur BovenIJ

Om zorg in de toekomst goed, toegankelijk en betaalbaar te houden, is innovatie nodig. BovenIJ in Amsterdam-Noord zet daarom in op de juiste zorg op de juiste plek, door de inzet van digitale middelen waar mogelijk en wenselijk vanuit patiëntenperspectief. In een video die BovenIJ publiceert tijdens de Slimme Zorg Estafette 2024, kun je het traject van patiënt Marc volgen. In zijn zoektocht naar de oorzaak van hartkloppingen, maakt hij gebruik van de Thuismeten app en andere digitale middelen.  

Lees meer Lees meer over BovenIJ biedt passende zorg met behulp van digitale middelen

Vanaf 12 februari tot ongeveer 17 mei 2024 wordt erop openbaar terrein ter hoogte van het BovenIJ  werkzaamheden verricht t.b.v. Elzenhagen Zuid, een nieuwe wijk vlakbij Station Noord.

Lees meer Lees meer over Wegwerkzaamheden fietspad IJdoornlaan

"Hoe kom je van de hik af?" een vraag die veel kinderen hadden na het zien van een filmpje op TikTok. 

Lees meer Lees meer over BovenIJ in het Jeugdjournaal

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven