Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Vanaf 25 september zijn er landelijke, nieuwe coronamaatregelen. Als ziekenhuis vinden we veilige zorg belangrijk: voor onze (kwetsbare) patiënten, voor onze bezoekers en voor onze medewerkers. Het is om die reden dat er coronamaatregelen blijven bestaan.

Lees meer Lees meer over Veilige zorg op 1: coronamaatregelen blijven bestaan

Op 8 september maakte de organisatie van de verkiezing Beste Coschap de winnaars per vakgroep bekend. Het BovenIJ wint met de vakgroep Kindergeneeskunde de 1e prijs!

Lees meer Lees meer over Kindergeneeskunde wint Beste Coschap Verkiezing 2021

GP Groot inzameling en het BovenIJ ziekenhuis spannen zich in om de zorg te verduurzamen. Ze zijn een innovatieve pilot gestart: personeel van de OK en de Centrale Sterilisatie Afdeling van het BovenIJ zorgt dat de steriele doeken waarin het instrumentarium wordt verpakt, apart worden ingezameld voor recycling. Met 300 kg per maand levert deze grondstof een aanzienlijke milieuwinst op omdat het afval niet meer wordt verbrand maar wordt hergebruikt voor recycling.

Lees meer Lees meer over BovenIJ en GP Groot verduurzamen samen de OK

De maatschappij versoepelt; wat betekent dat voor u?

Lees meer Lees meer over Versoepelingen in BovenIJ

Edwin van der Meer, bestuursvoorzitter van het BovenIJ ziekenhuis werd door het Noord-Amsterdams Nieuwsblad interviewt over het ziekenhuis en de periode tijdens corona.

Lees meer Lees meer over 'Corona overkwam iedereen en ons ook'

Philips heeft op 14 juni bekend gemaakt dat bepaalde beademingsapparatuur mogelijk gezondheidsklachten kan veroorzaken. Het gaat onder andere om het gebruik van het CPAP apparaat Dreamstation 1. BovenIJ volgt de ontwikkelingen.

Lees meer Lees meer over Terugroepen van beademingsapparatuur door Philips

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven