Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Voldoende en goed slapen is belangrijk voor uw gezondheid. Daarom organiseren we op dinsdag 4 juni 2024 een informatiebijeenkomst over slaapproblemen. 

Lees meer Lees meer over Voorlichtingsbijeenkomst 'Lekker slapen ondanks slaapapneu'

Dinsdag 23 april was een speciale dag in het BovenIJ. Er zijn vier kunstwerken onthuld die door de kindercommissie Noord en de Valk Girls van Dock Amsterdam Noord zijn gemaakt. De onthulling, in bijzijn van dokters, verpleegkundigen en de ‘baas’ van het BovenIJ, toont hoe de kinderen het ziekenhuis wat willen op vrolijken met zelf gemaakte schilderijen met mooie kleuren en inspirerende teksten.

Lees meer Lees meer over Kleurrijke Creaties: Kinderen Verfraaien BovenIJ met Kunst

Het Gezond Noord Loket in BovenIJ is vandaag (vrijdag 19 april) van 10.00 tot 13.00 uur extra geopend voor bezoekers van de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord.

Lees meer Lees meer over Gezond Noord Loket doet mee aan Open Bedrijvendag Amsterdam Noord

Van 5 april tot en met september 2024 kan uw reis naar het BovenIJ langer duren, vooral in de ochtend. Rijkswaterstaat werkt aan de brug bij Purmerend, waardoor de reistijd gemiddeld 40 minuten langer kan zijn.

Lees meer Lees meer over Extra reistijd voor gebruikers van de A7
28-03-2024

Pasen en zomertijd

Het Paasweekend staat voor de deur.

Lees meer Lees meer over Pasen en zomertijd

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven