Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Het Gezond Noord Loket in BovenIJ is vandaag (vrijdag 19 april) van 10.00 tot 13.00 uur extra geopend voor bezoekers van de Open Bedrijvendag Amsterdam Noord.

Lees meer Lees meer over Gezond Noord Loket doet mee aan Open Bedrijvendag Amsterdam Noord

Van 5 april tot en met september 2024 kan uw reis naar het BovenIJ langer duren, vooral in de ochtend. Rijkswaterstaat werkt aan de brug bij Purmerend, waardoor de reistijd gemiddeld 40 minuten langer kan zijn.

Lees meer Lees meer over Extra reistijd voor gebruikers van de A7
28-03-2024

Pasen en zomertijd

Het Paasweekend staat voor de deur.

Lees meer Lees meer over Pasen en zomertijd

Samen met het greenteam ‘de Groene Dokters’ zetten we weer een stap naar een groenere en gezondere omgeving voor ons allemaal. Deze week werden er 5 nieuwe bomen geplant op het BovenIJ terrein.

Lees meer Lees meer over Groene dokters planten bomen bij BovenIJ

Onlangs overhandigde Thomas van der Ham, Product Specialist bij Qwiek, namens sponsoren een gloednieuwe Qwiek.up aan Edwin van der Meer (RvB) en Jeroen van Etten (MSB). Hiermee is de Spoedpost Amsterdam-Noord, naast het Moeder Kind Centrum, ook voorzien van een innovatieve mobiele projector.

Lees meer Lees meer over Minder stress en angst voor patiënten dankzij Qwiek.up in Spoedpost Amsterdam Noord

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven