Contact

golf
  1. Home
  2. Contact

Contact

U kunt ons bereiken op verschillende manieren. Hieronder leest u hoe u in contact komt met onze zorgverleners en medewerkers. Het ziekenhuis is 24 uur per dag open.

U kunt ons bellen, maar we zijn ook digitaal bereikbaar. Bijvoorbeeld via de mail of via de BeterDichtbij app. Heeft u een vraag over uw behandeling? Neem dan contact op met de polikliniek.

Heeft u een vraag over een bloeduitslag? Dit kunt u bekijken in uw patiëntenportaal Mijn BovenIJ. Voor het inloggen heeft u wel een DigiD nodig. 

Adres en telefoonnummer

BovenIJ ziekenhuis
Statenjachtstraat 1
1034 CS  AMSTERDAM

Algemeen mailadres .
Telefoonnummer is 020 634 6346

Recept voor medicatie naar de apotheek sturen

Wilt u veilig een recept naar de apotheek sturen? Mail dan naar .

Hulp in een andere taal

Spreekt of verstaat u Nederlands niet goed? Dan kan het lastiger zijn om onze medewerkers te begrijpen. Het BovenIJ kunt u hulp bieden bij een gesprek:

  • Begeleiding en ondersteuning door een verpleegkundig zorgconsulent (Arabisch of Turks).
  • Een tolk voor het letterlijk vertalen van gesprekken. 

Vraag deze service aan bij de polikliniek waar u een afspraak heeft. Of bij uw verpleegkundige tijdens uw verblijf in het BovenIJ.

Mijn BovenIJ

Het was fijn dat ik niet naar het ziekenhuis hoefde.

Willem ging voor het eerst beeldbellen met zijn arts via de BeterDichtbij app. Dat verliep goed: ‘Het was fijn dat ik niet naar het ziekenhuis hoefde.' 

Mijn BovenIJ

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven