Route en bereikbaarheid

golf
Ingang van het BovenIJ ziekenhuis met herfstluchten
  1. Home
  2. Contact
  3. Route en bereikbaarheid

Route

Het BovenIJ ligt in Amsterdam-Noord. Ons ziekenhuis is goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer en auto.

Naar het ziekenhuis met het openbaar vervoer

Het BovenIJ ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bijvoorbeeld via de metro van de Noord/Zuidlijn. Kijk voor informatie en vertrektijden op www.9292.nl, of bel naar 0900-9292.

Naar het ziekenhuis met de Banne Hopper

Woont u in de wijk 'de Banne' (postcode 1034) en kunt u zelf niet naar het ziekenhuis komen? Dan kunt u mee met de Banne Hopper. Dit is een soort taxi die u naar het ziekenhuis brengt. U moet hiervoor reserveren. Kijk voor meer informatie op www.debannehopper.nl of bel met 06-16100681.

Naar het ziekenhuis met de auto

Komt u naar het ziekenhuis met de auto? Dan neemt u op de A10 afslag S116. Aan het einde van de afslag gaat u richting Centrum en neemt u de eerste afslag: Nieuwendam. Aan het eind van deze weg gaat u rechtsaf, over het Noord-Hollands Kanaal. U ziet het ziekenhuis dan links liggen.

Vanuit de binnenstad gaat u via de IJ-tunnel en neemt u de afslag Buiksloot/Nieuwendam. Aan het eind van de weg gaat u rechtsaf. Daarna rijdt u onder de snelweg door en dan gaat over het Noord-Hollands Kanaal. U ziet het ziekenhuis dan links liggen.

Betaald parkeren bij het ziekenhuis

Bij het ziekenhuis kunt u uw auto parkeren op ons parkeerterrein. Dit is betaald parkeren.

Adres BovenIJ

Statenjachtstraat 1
1034 CS  Amsterdam

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven