Geef uw mening over BovenIJ

golf
Man zit achter de laptop
  1. Home
  2. Praktische informatie
  3. Ontslag en nazorg
  4. Geef uw mening

Geef uw mening over BovenIJ

Wij zijn altijd benieuwd naar wat u van onze zorg en onze service vindt. Want we leren van alle complimenten én klachten. Zo kunnen we ons blijven verbeteren. 

Uw ervaring

Wanneer u tevreden of ontevreden bent over de zorg en de voorzieningen tijdens uw verblijf in het BovenIJ, dan horen wij dit graag. 

Op deze manieren kunt u ons dat laten weten :

  • Geef uw complimenten en klachten over onze zorg door aan de afdeling of zorgmedewerkers.
  • Gaat uw ervaring over de voorzieningen tijdens uw verblijf? Mail naar:
  • Vraag onze klachtenbemiddelaar om u te helpen. Mail naar:
  • Laat uw klacht beoordelen door de klachtencommissie.

De folder Uw ervaring bespreken gaat over de verschillende manieren om uw ervaring door te geven. U leest ook wat onze klachtenbemiddelaar en de klachtencommissie voor u kunnen doen. 

Zorgkaart Nederland

Bent u tevreden over de zorg die u in het BovenIJ ziekenhuis kreeg? En wilt u dat andere patiënten dit ook weten? Dan kunt u uw positieve ervaring delen op de website van Zorgkaart Nederland. U kunt hier ook suggesties doen om onze zorg te verbeteren. Deze website is ook handig als u zelf benieuwd bent naar de ervaringen van andere patiënten.

Patiënttevredenheidsonderzoek

Het BovenIJ ziekenhuis vraagt regelmatig aan patiënten of zij een patiënttevredenheidsonderzoek willen invullen. Dit is een vragenlijst die u via Mijn BovenIJ invult. De vragen gaan over hoe u de zorg in ons ziekenhuis heeft ervaren. Zo weten wij wat goed gaat en wat we kunnen verbeteren. Het BovenIJ ziekenhuis stelt uw medewerking aan de patiëntentevredeheidsonderzoeken erg op prijs. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze zorg verder verbeteren. Uw mening over onze zorg telt!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven