Corona (COVID-19) informatie

golf
  1. Home
  2. Praktische informatie
  3. Coronavirus (COVID-19) informatie

Corona (COVID-19) informatie

Op deze pagina leest u de laatste informatie over de corona maatregelen in het BovenIJ ziekenhuis. Deze informatie geldt voor patiënten en bezoekers.

We blijven voorzichtig. En dat doen we voor onze kwetsbare patiënten en medewerkers. Op de poliklinieken houden we, als het kan, 1,5 meter afstand. Lukt dat niet? Dan dragen we een mondneusmasker. Dit geldt voor patiënten, bezoekers en personeel.

Op de verpleegafdelingen, het Dagcentrum en de Spoedeisende Hulp dragen bezoekers en personeel een mondneusmasker. Patiënten dragen meestal geen mondneusmasker, tenzij dit nodig is. In de algemene ruimtes en liften van het ziekenhuis hoeft u geen mondneusmasker te dragen, tenzij er niet voldoende afstand gehouden kan worden.

De maatregelen die gelden zijn afgestemd samen met de andere Amsterdamse ziekenhuizen. We vragen hiervoor uw begrip.

Maximaal twee begeleiders

Heeft u een afspraak op de polikliniek? U mag een begeleider meenemen en maximaal twee personen.

Bezoekregels en bezoektijden

Er zijn maximaal twee bezoekers per dag toegestaan in ons ziekenhuis. De bezoekers zorgen dat ze 1,5 meter afstand houden. Is dit niet mogelijk? Dan draagt u een mondneusmasker. 

We beseffen dat er nog altijd maatregelen gelden die mogelijk minder leuk zijn voor onze patiënten en hun naasten. WE doen dat om kwetsbare patiënten te beschermen.

Houd uw eigen gezondheid in de gaten

Het is van belang dat u uw eigen gezondheid goed in de gaten houdt. Op de website Thuisarts vindt u adviezen om verspreiding van virussen zo veel mogelijk te beperken.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven