Toestemming geven

golf
  1. Home
  2. Praktische informatie
  3. Medisch dossier
  4. Toestemming geven

Toestemming geven

In patiëntenportaal Mijn BovenIJ geeft u toestemming voor het delen van uw gegevens met anderen, bijvoorbeeld uw huisarts. Waar geeft u toestemming voor?

Allergie

U geeft toestemming voor het doorgeven van de informatie over allergieën die bij ons bekend zijn. We delen deze informatie met de zorgverleners die betrokken zijn bij uw behandeling.

XDS gegevensuitwisseling

U geeft toestemming voor het delen van beelden en/of documenten die gemaakt zijn tijdens uw behandeling in het BovenIJ ziekenhuis. We sturen deze beelden en/of documenten door naar andere (zorg)instellingen.

Medicatie

U geeft toestemming voor het doorgeven van uw medicatie overzicht. We delen deze informatie met andere (zorg)instellingen.

Zorgverlenersportaal

U geeft toestemming aan uw huisarts en aan de assistent van uw huisarts om mee te kijken in uw medisch dossier.

BeterDichtbij

Als patiënt van het BovenIJ ontvangt u automatisch een uitnodiging voor de BeterDichtbij-app. Wilt u BeterDichtbij niet gebruiken? Geef het aan in Mijn BovenIJ of laat het weten aan de polikliniek waar u onder behandeling bent.

Veelgestelde vragen privacy - toestemming geven

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven