Op bezoek

golf
Ingang van het BovenIJ ziekenhuis met herfstluchten
  1. Home
  2. Praktische informatie
  3. Op bezoek

Op bezoek

Bent u bezoeker van ons ziekenhuis? U bent van harte welkom. Voor patiënten is het bezoekuur een belangrijk moment van de dag. Wij vragen u vriendelijk om u wel aan de bezoektijden van de afdeling te houden.

Bezoektijden

Bezoek ontvangen is erg leuk, maar het kan ook vermoeiend zijn. Vooral voor mensen die pas zijn geopereerd, een onderzoek achter de rug hebben of ernstig ziek zijn. Rust is voor hen belangrijk voor het herstel. Lees de actuele informatie op de webpagina 'bezoektijden'. 

Bezoek na etenstijd

Onze patiënten eten tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Zij krijgen dan een warme maaltijd opgediend op hun kamer. Wilt u uw bezoek uitstellen tot na etenstijd? Dan kan de patiënt in alle rust genieten van de warme maaltijd.

Helpen bij het eten

Wilt u een patiënt helpen bij het eten? Bespreek dit met de verpleegkundige.

Bellen naar patiënten

Patiënten zijn bereikbaar via hun eigen mobiele telefoon. Wij vragen u niet te bellen tijdens de middagrust en na 22.00 uur ’s avonds.

Bloemen verzorgen

Neemt u bloemen mee tijdens uw bezoek? Deze kunt u verzorgen op de bloemenpost van de verpleegafdeling.

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven