Mijn BovenIJ

golf
Man zit achter de laptop
  1. Home
  2. Mijn BovenIJ

Mijn BovenIJ

Dit is de inlogpagina van het patiëntenportaal Mijn BovenIJ. Dit is een beveiligde, digitale omgeving.

Inloggen

Wat kunt u doen in Mijn BovenIJ?

Uw gegevens inzien
Via Mijn BovenIJ kunt u in uw medisch dossier kijken. U kunt hier ook uw gegevens beheren, afspraken inzien of uitslagen bekijken. Dat is handig, want daardoor bent u goed op de hoogte en kunt u samen met uw arts beslissen over uw behandeling.

Uw afspraak voorbereiden
Als u een afspraak heeft in het BovenIJ, kan uw zorgverlener folders of een vragenlijst voor u klaarzetten in Mijn BovenIJ. Zo kunt u zich voorbereiden op de afspraak.

Een afspraak maken, wijzigen of annuleren
Voor bloedprikken kunt u via Mijn BovenIJ een afspraak maken. Ook kunt u de afspraak wijzigen of annuleren.

Inloggen in Mijn BovenIJ

Om in te loggen op Mijn BovenIJ gebruikt u uw DigiD. U kunt pas inloggen zodra u bij ons als patiënt staat ingeschreven. Inschrijven doet u bij het Opname- en inschrijfbureau.

Op verzoek van de DJI kunnen wij uw patiëntenportaal tijdelijk afsluiten. Wilt u weer toegang tot Mijn BovenIJ? Meldt u zich dan persoonlijk bij het Opname- en inschrijfbureau met uw verzoek.  

Meekijken in Mijn BovenIJ van uw kind of uw naaste

Patiënten die dat willen, kunnen ook een mantelzorger of naaste toegang geven tot hun Mijn BovenIJ. Zij moeten deze persoon dan machtigen. Ook ouders/verzorgers kunnen worden gemachtigd om inzicht te krijgen in het dossier van hun kind.

Hoe werkt dat?
Inloggen in Mijn BovenIJ doet u met uw DigiD. Als u iemand anders wil machtigen, doet u dit via de website van DigiD. De patiënt en de persoon die gemachtigd moet worden, regelen dit samen.

Ga naar DigiD Machtigen, kies Iemand machtigen of Gemachtigd worden en selecteer BovenIJ ziekenhuis. Doorloop alle stappen op de DigiD website om de machtiging in orde te maken. U moet beide een DigiD hebben.

Ouders en kinderen
Ouders/verzorgers die toegang willen tot de Mijn BovenIJ omgeving van hun kind, vragen eerst met hun eigen DigiD de machtiging aan en loggen vervolgens samen met hun kind, of met de DigiD van hun kind in om de machtiging te accepteren. Heeft uw kind geen DigiD? Dan ontvangt u een brief thuis met een code om de machtiging te activeren.

DigiD helpdesk
Op de webpagina Hulp & Contact | DigiD Machtigen is informatie te vinden over het machtigen en contactinformatie van de DigiD helpdesk, die verder kan helpen als u er niet uitkomt.

Delen van uw medische gegevens met uw huisarts

Via een beveiligde omgeving voor zorgverleners, kunnen uw huisarts, assistent van de praktijk en eventueel verpleeghuisarts uw medische gegevens inzien. U geeft hiervoor toestemming via Mijn BovenIJ, bij het Opname- en inschrijfbureau of op de polikliniek in het BovenIJ ziekenhuis.

U geeft toestemming voor de volgende zaken:

  • Delen van informatie over uw opname (bijv. verblijfslocatie en verblijfsduur)
  • Delen van informatie over allergieën die bij ons bekend zijn
  • Delen van beelden en documenten die zijn gemaakt tijdens uw behandeling in het BovenIJ
    (XDS gegevensuitwisseling)
  • Delen van bij ons bekende medicatie overzicht
  • Inzage in zorgverlenersportaal

Vragen

Voor vragen over Mijn BovenIJ kunt u contact opnemen met het Opname- en inschrijfbureau.

Meer informatie over DigiD vindt u op: DigiD | Website

Mijn BovenIJ

Het was fijn dat ik niet naar het ziekenhuis hoefde.

Willem ging voor het eerst beeldbellen met zijn arts via de BeterDichtbij app. Dat verliep goed: ‘Het was fijn dat ik niet naar het ziekenhuis hoefde.' 

Mijn BovenIJ

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven