Parkeren

golf
  1. Home
  2. Praktische informatie
  3. Voorzieningen
  4. Parkeren

Parkeren

U kunt uw auto vlakbij het ziekenhuis parkeren op ons parkeerterrein. Het eerste half uur is dit gratis. Daarna betaalt u € 1,00 per uur. Het maximum tarief is € 5,- per dag.

Betaalautomaat

Bij de slagboom van het parkeerterrein krijgt u een parkeerkaart. Daarna kunt u uw auto parkeren. Na uw bezoek in het ziekenhuis kunt u bij de betaalautomaat buiten voor de ingang van het ziekenhuis betalen. Dit kan met pin of contactloos betalen. Contant betalen is niet mogelijk.

Invaliden

Op het terrein zijn een paar invalidenparkeerplaatsen. Mensen die een invalidepas hebben, kunnen hier gratis parkeren. Dit moet een originele pas zijn, geen kopie. Deze mensen moeten zich melden bij de receptie in de centrale hal voor een uitrijkaart.

Opladen elektrische auto's

Op het parkeerterrein kunt u uw elektrische auto opladen. Deze parkeerplaatsen zijn niet alleen bestemd voor elektrische auto's. Als het heel druk is, kunnen deze parkeerplaatsen bezet zijn.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven