Agenda

Op de agenda in het BovenIJ

golf

Diabetes (suikerziekte) komt veel voor. Veel mensen voelen zich moe en futloos en weten niet dat deze klachten bij diabetes kunnen horen. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je diabetes kunt herkennen, want door deze ziekte kun je problemen krijgen met ogen, nieren, bloedvaten en voeten.

Lees meer Lees meer over Voorlichting over diabetes

Bent u zwanger? Heeft u vragen over uw zwangerschap? Of wilt u in het BovenIJ bevallen? Meldt u dan gratis aan voor onze voorlichting 'bevallen in het BovenIJ'. U krijgt dan uitleg en informatie over de zwangerschap en over onze zorg. Ook krijgt u een rondleiding en mag u een verloskamer bekijken. 

Lees meer Lees meer over Voorlichting bevallen in het BovenIJ juni 2023
Baby Borstvoeding

Bent u in verwachting en wilt u borstvoeding geven? Of twijfelt u nog of borstvoeding geven bij u past? Schrijf u in voor de gratis voorlichting over borstvoeding. Wij ontvangen u graag in het BovenIJ. Ook als u geen patiënt bent, mag u deelnemen aan de voorlichting.

Lees meer Lees meer over Voorlichting borstvoeding juni 2023

Bent u zwanger? Heeft u vragen over uw zwangerschap? Of wilt u in het BovenIJ bevallen? Meldt u dan gratis aan voor onze online voorlichting 'bevallen in het BovenIJ'. U krijgt dan uitleg en informatie over de zwangerschap en over onze zorg. 

Lees meer Lees meer over Online voorlichting bevallen juli 2023
Baby Borstvoeding

Bent u in verwachting en wilt u borstvoeding geven? Of twijfelt u nog of borstvoeding geven bij u past? Schrijf u in voor de gratis online voorlichting over borstvoeding. Ook als u geen patiënt bent, mag u deelnemen aan de voorlichting.

Lees meer Lees meer over Online voorlichting borstvoeding augustus 2023

Terug in het BovenIJ

Het is de combinatie van het werk op de IC, de collegialiteit en de persoonlijke sfeer in het BovenIJ.

‘Werken in de zorg is het mooiste vak van de wereld,’ vindt Jaimy. ‘Geen situatie, geen lichaam, geen mens is hetzelfde! Het werk op de IC heeft mijn hart. Je werkt in een team, samen probeer je er het maximale uit te halen voor de patiënt. Het is een machtig mooi gevoel als een patiënt de IC weer verlaat.’

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jaimy

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven