Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Met het Integraal Zorgakkoord (IZA) als uitgangspunt heeft het BovenIJ vol ingezet op passende zorg. In deze infographic staan de behaalde resultaten en daar zijn we best trots op. De meerjarenvisie van het BovenIJ gaat uit van de juiste zorg op de juiste plek door de juiste zorgprofessional. Inzet van digitale middelen waar mogelijk en wenselijk vanuit patiëntperspectief, samenwerking in de regio met andere zorg- en welzijnsaanbieders en alles samen met en voor onze patiënten en inwoners. Zorg goed voor elkaar in Amsterdam-Noord.

Lees meer Lees meer over Het BovenIJ na een jaar IZA, waar staan we nu?

Amsterdammers die hun gezondheid willen verbeteren of willen werken aan hun herstel, kunnen vanaf nu terecht bij het Gezond Noord Loket in het BovenIJ. Het loket bevindt zich in de centrale hal naast de hoofdreceptie en werd gisteren geopend.

Lees meer Lees meer over Gezond Noord Loket officieel geopend

Als u door de huisarts wordt verwezen naar onze polikliniek Interne Geneeskunde, kunt u vanaf nu zelf een afspraak maken via het patiëntenportaal Mijn BovenIJ. Dit kan bij alle verwijzingen, met uitzondering van spoedverwijzingen.

Lees meer Lees meer over Plan zelf uw afspraak op de poli Interne Geneeskunde

COPD en andere longziekten kunnen leiden tot beperkingen. Om deze zoveel mogelijk te verminderen, biedt het BovenIJ een longrevalidatie programma aan. Om het meeste effect te behalen, kunnen onze longrevalidatie-patiënten nu ook gebruik maken van de Thuismeten app.

Lees meer Lees meer over Nieuw! Thuismeten bij longrevalidatie

Het Longfonds en Lieke, longverpleegkundige bij het BovenIJ, laten weten dat na een paar jaar weer eens een geslaagde Longpunt-bijeenkomst heeft plaatsgevonden.

 

Lees meer Lees meer over Succesvolle longpunt bijeenkomst

De eerste 1.000 dagen van een kind zijn belangrijk voor de gezondheid en ontwikkeling van het kind. Als ouders zich zorgen maken over geld, kan dat invloed hebben op de gezondheid en ontwikkeling van hun kind. Zo ontstaat de kans dat het kind een minder goede start maakt in zijn of haar leven.

Lees meer Lees meer over Schuldenaanpak Kansrijke Start

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven