Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Misschien wacht u op een operatie en wilt u al wat doen aan uw conditie? Of heeft u net een behandeling gehad en wilt u werken aan uw herstel?

Lees meer Lees meer over Kent u het Gezond Noord Loket in het BovenIJ al?

Een longziekte heeft een grote invloed op je leven. Vaak moet je je leven aanpassen en zijn er dingen die je niet meer kunt doen. Gevoelens van boosheid, frustratie of juist opluchting zijn herkenbaar voor anderen die hetzelfde meemaken. Het is fijn om hierover te praten met mensen die begrijpen wat je doormaakt.

Lees meer Lees meer over Longpunt: terug van weggeweest

We staan voor je klaar! Met de juiste zorg op de juiste plek én met hulp bij het gebruiken van onze digitale middelen! 

Lees meer Lees meer over We staan voor je klaar!

Van 9 tot 15 oktober is het Baby Loss Awareness Week. In deze week wordt wereldwijd extra aandacht gevraagd voor babysterfte en het herdenken van overleden baby's.

Lees meer Lees meer over Baby Loss Awareness Week

Voor het derde jaar op rij delen Newsweek en Statista de World's Best Hospitals 2024. In deze ranglijst staan negen Nederlandse ziekenhuizen genoteerd. Het BovenIJ is dit jaar 7 plekken gestegen en staat daarmee op plek 277. 

Lees meer Lees meer over BovenIJ in ranglijst slimste ziekenhuizen ter wereld

Stoptober is een mooie kans om samen met anderen gedurende 28 dagen niet te roken in oktober. Vanaf 1 oktober bundelen rokers en niet-rokers hun krachten om elkaar te ondersteunen in deze uitdaging. Doet u ook mee?

Lees meer Lees meer over Doe mee met Stoptober en zet de eerste stap naar een rookvrij leven

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven