Afdeling

Opname- en inschrijfbureau

golf
  1. Home
  2. Specialisme & afdeling
  3. Opname- en inschrijfbureau

Inschrijven

Als u voor de eerste keer in het ziekenhuis komt, laat u zich inschrijven bij de Opname- inschrijfbureau rechts naast de receptie. Alle noodzakelijke gegevens worden genoteerd, gecontroleerd en opgeslagen in de computer. Om u in te schrijven neemt u mee;

  • uw bewijs van ziektekostenverzekering;
  • een geldig legitimatiebewijs;
  • een actueel medicatieoverzicht.

Uw gegevens aanpassen

Bent u verhuisd of heeft u een andere huisarts? Pas zelf uw gegevens aan in Mijn BovenIJ. U kunt ons ook bellen om uw gegevens te laten aanpassen.

Was u in een buitenlands ziekenhuis?

Bent u in het afgelopen jaar in een ziekenhuis in het buitenland geweest? Geef dit door aan afdeling Opname.

U kunt mogelijk besmet zijn met de MRSA-bacterie en wij willen voorkomen dat deze ziekenhuisbacterie zich in ons ziekenhuis verspreidt. U hoeft zelf absoluut geen last te ondervinden van deze bacterie, maar MRSA is gevaarlijk voor patiënten die als gevolg van hun ziekte een verminderde weerstand hebben.

Afspraak geplande opname

Uw afspraak voor een geplande opname wordt gepland door afdeling Opname. Zodra er plaats voor u is, nemen zij telefonisch contact met u op.

Twee werkdagen voor uw opname belt u zelf met afdeling Opname voor het tijdstip waarop u verwacht wordt. Gaat het om een spoedgeval of is uitstel van de behandeling schadelijk voor uw gezondheid, dan zorgt uw specialist of huisarts er voor dat u meteen wordt opgenomen.

Medische gegevens delen

Als u dat wilt kunnen wij uw medische en medicijn gegevens opvragen. Deze informatie gaat naar uw arts in het BovenIJ ziekenhuis. Mogen wij uw medicijn gegevens inzien? Geef dat door aan uw eigen apotheek of geef online toestemming.

Ook uw huisarts, assistent van de praktijk en eventueel verpleeghuisarts kunnen uw gegevens inzien. Dat gebeurt via een beveiligde omgeving voor zorgverleners. Wij vragen u toestemming voor het delen van medische gegevens.

Praktische informatie

  • Openingstijden Op werkdagen van 8:30 - 17:00 uur
  • Telefoonnummer 020-634 6861
  • Route 57

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven