Afdeling

Plastische chirurgie polikliniek

golf
  1. Home
  2. Specialisme & afdeling
  3. Plastische chirurgie polikliniek

Op de plastische chirurgie polikliniek houden we ons bezig met de verbetering van vorm en functie van het lichaam. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, of na een ongeluk, infectie of operatie. U kunt hier terecht voor afspraken met uw plastisch chirurg, behandelingen en nazorg.

Uw bezoek aan de polikliniek

Tijdens uw bezoek bespreekt u uw klachten en wensen met de plastisch chirurg. De arts onderzoekt u. Als dit nodig is, verwijst de arts u door voor aanvullend onderzoek. U bespreekt daarna samen de beste en meest passende behandeling voor u.

Contact

Uw afspraak

Uw huisarts of uw arts verwijst u door naar onze polikliniek. Daarna bellen wij u om een afspraak te maken. U wordt binnen drie werkdagen gebeld.

Vragen over uw afspraak?

Informatie over uw afspraak kunt u vinden in het patiëntenportaal Mijn BovenIJ. Ook kunt u een vraag stellen via de BeterDichtbij app.

Inschrijven

Komt u voor het eerst in het BovenIJ? Schrijft u zich dan in bij de afdeling Opname- en inschrijfbureau (route 57).

Gegevens aanpassen

Bent u verhuisd of heeft u een andere huisarts of apotheek? U kunt zelf uw gegevens aanpassen in Mijn BovenIJ

Afspraak afzeggen

Kunt u toch niet naar uw afspraak komen? Laat het ons zo snel mogelijk weten, dit kan via de BeterDichtbij app.

Praktische informatie

  • Telefoonnummer 020-634 6660
  • Route 23

Aandoeningen, behandelingen en onderzoeken

Heeft u last van zware of hangende borsten? Deze kunnen zorgen voor klachten aan de nek, rug of schouders. Een borstverkleining kan een oplossing zijn.

Lees meer

U heeft in het verleden een borstvergroting of borstreconstructie gehad waarbij protheses zijn geplaatst. Het kan zijn dat u hier last van krijgt.

Lees meer

In het verleden heeft u een borstvergroting of borstreconstructie gehad waarbij protheses zijn geplaatst. U kunt deze verwijderd willen hebben om verschillende redenen. U kunt last hebben van kapselvorming of andere klachten.

Lees meer

Een triggerfinger is een van de meest voorkomende aandoeningen van de hand. U heeft hier last van bij het strekken van een vinger.

Lees meer

Het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) is een beknelling van de middelste zenuw in de pols. Van de onderarm naar de handpalm loopt deze zenuw door een tunnel. Die noemen we de carpale tunnel. Als het bindweefsel in die tunnel opzwelt, kan de zenuw bekneld raken. Er ontstaan dan klachten.

Lees meer

Carpaal Tunnel Syndroom is een zeer veel voorkomende, hinderlijke aandoening waarbij een grote zenuw in de pols bekneld is en tintelende vingers veroorzaakt. Het BovenIJ ziekenhuis heeft jarenlange uitgebreide ervaring met de operatieve behandeling van deze aandoening.

Lees meer

De ziekte van Dupuytren is een bindweefselziekte in de hand. U krijgt harde knobbels en draden in uw hand en vingers. Deze kunnen pijn doen. Soms kan een operatie helpen.

Lees meer

De ziekte van Dupuytren is een bindweefselziekte in de hand. U krijgt harde knobbels en draden in uw hand en vingers. Dit kunnen we in BovenIJ behandelen met een zogenaamde naaldaponeurotomie. Dit is een poliklinische ingreep onder plaatselijke verdoving. Er ontstaat geen litteken en u kunt de hand direct weer gebruiken.

Lees meer

U heeft teveel ooglidhuid waardoor de oogleden in beeld hangen. De plastisch chirurg kan dit tijdens een operatie verwijderen. Dit noemen we een ooglidcorrectie.

Lees meer

Flaporen, ook vaak afstaande oren genoemd, komen veel voor. Ze komen door een aangeboren misvorming van het kraakbeenskelet van de oorschelp. De plastisch chirurg kan flaporen corrigeren.

Lees meer

Beschadiging van de huid bij een operatie, een ongeluk of een brandwond kan zorgen voor littekens. In het BovenIJ kunnen we deze minder opvallend maken met een littekencorrectie.

Lees meer
Bekijk aandoeningen, behandelingen en onderzoeken

Gerelateerde specialismen

‘Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor de operatie en dat dit zo snel kon plaatsvinden.'

Cathy werd geopereerd aan carpaal tunnel syndroom

Al ruim een jaar had Cathy (68) klachten aan haar rechterhand. Het begon met het tintelen van haar vingers wanneer ze haar hand gebruikte, later verdween ook het gevoel in diezelfde vingers. Ze ging met haar klachten naar haar huisarts, die haar doorverwees naar BovenIJ.

Lees de hele ervaring

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven