plastisch chirurg

Ewa Stolarczyk

Ik probeer het behandeltraject zo prettig mogelijk te maken

golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Ewa Stolarczyk

Onze plastisch chirurg Ewa Stolarczyk heeft speciale aandacht voor borstcorrigerende operaties en handchirurgie: ‘Als het nodig is, verwijdereren wij een borstprothese.’

‘Vanaf 1 oktober 2015 ben ik plastisch chirurg in het BovenIJ ziekenhuis. Oorspronkelijk kom ik uit Polen. Dat merkt u meteen aan mijn “vreemde” naam. Toch ben ik al geruime tijd in Nederland. Zo heb ik de middelbare school hier doorlopen en mijn opleiding tot plastisch chirurg in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen en AMC in Amsterdam gevolgd. Tijdens de opleiding heb ik verschillende stages gedaan in Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen, NKI-AvL in Amsterdam en Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.

In het BovenIJ ziekenhuis hou ik mij bezig met een breed palet aan plastische chirurgie omdat ik al geruime tijd in mijn eentje de praktijk voer. Ik houd mij bezig met verzekerde zorg.

Mijn speciale aandacht hebben verschillende borstcorrigerende operaties. Ik werk ook samen met de chirurgen om de borst te reconstrueren na eerdere borstoperaties. Ik merk dat tegenwoordig een nieuwe stroom patiënten is ontstaan - vrouwen die zich zorgen maken om de borstprothesen die zij in het verleden hebben laten plaatsen. Samen met de internist en in overleg met academie, proberen we die vrouwen te helpen en zo nodig verwijderen wij de prothesen.

Daarnaast voer ik allerlei handoperaties uit om de functie te verbeteren.

In de spreekkamer probeer ik samen met de patiënt beslissingen te nemen en vooral reële verwachtingen te scheppen. Laagdrempelig ben ik bereikbaar voor vragen en leg ik alles zo goed mogelijk uit. Zo probeer ik het behandeltraject zo prettig mogelijk te maken.’

Aandachtsgebieden

  • Borstcorrigerende operaties
  • Handchirurgie

Opleiding en specialisatie

  • 2011-2013 opleiding plastische reconstructieve en handchirurgie, Amsterdam UMC
  • 2008-2011 opleiding plastische, reconstructieve en handchirurgie, Radboud Ziekenhuis Nijmegen
  • 2006-2008 vooropleiding algemene chirurgie OLVG Oost.

Gekoppelde specialismen

Contact

Plastische chirurgie polikliniek

  • Telefoonnummer 020-634 6660
  • Route 23

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven