Afdeling

Verpleegafdeling

golf
  1. Home
  2. Specialisme & afdeling
  3. Verpleegafdeling

Op de verpleegafdeling worden patiënten opgenomen die nog in het ziekenhuis moeten blijven. Onze medewerkers doen er alles aan om uw opname zo aangenaam mogelijk te laten zijn. 

Uw opname

Binnenkort wordt u opgenomen in ons ziekenhuis voor onderzoek en/of behandeling. Voor veel mensen is dit een spannende gebeurtenis. Wilt u weten wat u kunt verwachten en hoe u zich kunt voorbereiden? Lees dan deze folder zorgvuldig door. 

Uw opname

Contactpersoon

We informeren alleen uw contactpersoon over hoe het met u gaat. Deze contactpersoon kan deze informatie doorgeven aan uw familieleden of kennissen. U kiest zelf uw contactpersoon en kunt naam, adres en telefoonnummer aan ons doorgeven. Bij vragen kan uw contactpersoon bellen met de afdeling. Als het druk is, kan er op een rustig tijdstip een afspraak gemaakt worden met de verpleegkundige of arts.

Bezoek

Familie en vrienden mogen tijdens bezoekuren op visite komen. Bezoek kan iets eten of een cadeautje kopen in ons winkeltje de BrasserIJ, op de begane grond. Wij vragen uw bezoek om rekening te houden met onze huisregels.

Artsenvisite

De arts komt elke ochtend bij u langs, om te kijken hoe het met u gaat. U kunt dan al uw vragen stellen. Ook hoort u dan uitslagen van onderzoeken, en overlegt de arts met u over mogelijk nieuw onderzoek.

Indeling afdeling

Op onze afdeling liggen mannen en vrouwen op 1 kamer. De verpleegafdeling heeft 3- en 1-persoonskamers. Op de afdeling is een balie, waar medewerkers vragen beantwoorden. Krijgt u bloemen van uw bezoek? Deze kunnen verzorgd worden op de bloemenpost. Patiënten die op 3 Oost liggen mogen geen bloemen op de kamer.

Verschillende specialismen

U kunt worden opgenomen vanuit de volgende specialismen:

Praktische informatie

  • Telefoonnummer 020-634 6439
  • Route 3e etage

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven