Zo gaan we met elkaar om

golf
  1. Home
  2. Over BovenIJ
  3. Gastvrije zorg
  4. Zo gaan we met elkaar om

Zo gaan we met elkaar om

In ons ziekenhuis gelden duidelijke regels voor bezoekers, patiënten en medewerkers. 

Fotograferen & filmen

U mag zonder toestemming geen foto’s en filmopnames van anderen maken in ons ziekenhuis. We beschermen zo de privacy en veiligheid van onze patiënten, bezoekers en medewerkers.

Mobiele telefoon en tablet

U mag uw telefoon of tablet bijna overal in ons ziekenhuis gebruiken. Waar het niet mag, staat het aangegeven. Wordt u gebeld? Of wilt u bellen? Voorkom geluidsoverlast en zoek een rustig plekje op in de gang. Dit geldt ook voor het kijken van video’s.

Bezoektijden

Onze afdelingen hebben bezoektijden. Houdt u zich daaraan. Volg eventuele aanwijzingen van de verpleegkundigen op. 

Belediging en ongewenst gedrag

Niemand in ons ziekenhuis maakt kwetsende, discriminerende of beledigende opmerkingen. Bedreigingen, ongewenst gedrag en lichamelijk geweld staan wij niet toe.

Beeld- en geluidsopnamen

Een gesprek met uw arts opnemen? Dat kan. Bespreek dit vooraf met uw arts. Het opgenomen gesprek mag u alleen zelf gebruiken. De ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)’ geldt ook in ons ziekenhuis. 

Rookvrij ziekenhuis

We zijn een rookvrij ziekenhuis. Roken in het ziekenhuis en op het ziekenhuisterrein is niet toegestaan. Dit geldt voor alle tabaksartikelen en e-sigaretten.

Alcohol en drugs

Alcohol en drugs zijn niet toegestaan. Bezoekers die onder invloed zijn weigeren wij de toegang.

Gevaarlijke voorwerpen

Wapens, gevaarlijke voorwerpen en/of gevaarlijke stoffen zijn niet toegestaan. Als wij die aantreffen, worden ze ingenomen door de beveiliging.

Huisdieren

Uw kat, hond of ander huisdier zijn in ons ziekenhuis niet toegestaan. Voor hulphonden maken we een uitzondering.

Waardevolle spullen

Neem zo min mogelijk waardevolle spullen mee. Bewaar uw telefoon, sieraden of tablet in de afsluitbare (kleding)kast op uw kamer. U kunt ook een kluisje huren om uw waardevolle spullen in te bewaren. Het ziekenhuis is niet aansprakelijk voor vermissing, diefstal of beschadiging van uw eigendommen.

Diefstal of vernieling

Bij diefstal of vernieling van eigendommen van het ziekenhuis bellen wij altijd de politie. Er is cameratoezicht in en om het ziekenhuis voor uw en onze veiligheid.

Brandveiligheid

Tijdens uw bezoek of verblijf in ons ziekenhuis kunt u helpen de brandveiligheid te bevorderen door aan deze tips te denken:

  • Laadt uw telefoon niet op in bed;
  • Hang geen makkelijk brandbare feestversiering op;
  • Laadt elektronische vervoersmiddelen (zoals uw scootmobiel) niet op in de gangen;
  • Gebruik de originele opladers van elektronische apparatuur;
  • Neem geen kaarsen mee in bijvoorbeeld kerststukjes.

Helpt u mee?

Samen zijn we verantwoordelijk voor een goede sfeer en een veilige omgeving. Wij doen er alles aan om de huisregels te bewaken. Als de regels niet worden nageleefd, spreken wij u aan. In ernstige gevallen doen wij aangifte bij de politie. Ook kunnen wij u de toegang tot ons ziekenhuis ontzeggen. Als u een overtreding van onze huisregels opmerkt, meld dit dan bij één van onze medewerkers.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven