Jubileum fietstocht van het BovenIJ

golf
  1. Home
  2. Over BovenIJ
  3. BovenIJ 35 jaar
  4. Fietsroute

Al 35 jaar samen onderweg

Het BovenIJ bestaat 35 jaar. Dat zijn 35 jaren waarin wij betrokken zijn bij zorg en welzijn van de inwoners van Amsterdam-Noord en omgeving. Wij zijn trots op Amsterdam-Noord en voelen ons verbonden met de omgeving. Met deze fietstocht willen wij dat laten zien. Doe mee aan een gezonde activiteit in de buitenlucht en ontdek nieuwe dingen over Amsterdam-Noord en het BovenIJ.

Voor iedereen die het leuk lijkt, heeft het BovenIJ een speciale fietsroute samengesteld. De route begint en eindigt bij het BovenIJ en is ongeveer 7,5 km lang.  Je doet er ongeveer een uur over.

Fiets, kijk en beantwoord de vraag

Volg de route en kom langs 7 punten in Amsterdam-Noord die een relatie hebben tot het BovenIJ. Bij deze 7 punten stopt u even. In de speciale flyer leest u meer over de plek waar u bent gestopt. Ook kunt u de bijbehorende vragen beantwoorden. Laat bij terugkomst uw antwoorden zien in de BrasserIJ. U ontvangt dan een speciaal BovenIJ jubileum presentje. 

Download de route

Klik op de button hieronder om de route te downloaden. U kunt ervoor kiezen om deze uit te printen of om de route vanaf uw smartphone te doen. Volgt u de route vanaf uw telefoon, zorg er dan wel voor dat u de telefoon tijdens het fietsen niet in de hand houdt. Plaats de telefoon bijvoorbeeld in een speciale houder op de stuur van de fiets.

Het is ook mogelijk om een flyer over de fietsroute op te halen bij de BrasserIJ. Dan heeft u alle informatie kant en klaar bij elkaar. Bij de BrasserIJ kunt u tevens een BovenIJ-pen ophalen om de antwoorden mee te noteren.

BovenIJ jubileum presentje voor de fietsers

Vergeet niet om na de fietstocht uw antwoorden in de BrasserIJ te tonen. U ontvangt dan een leuk presentje. Deze wordt uitgereikt aan de fietsers met antwoordformulier zolang de voorraad strekt.

U bent uiteraard ook van harte welkom om voor of na de fietstocht iets te drinken en eten in de BrasserIJ. De BrasserIJ biedt een heerlijk stuk bananenbrood met een drankje aan voor een speciale jubileumprijs.
De BrasserIJ is op weekdagen open van 7.30 uur tot 19.30 uur en in het weekend en op feestdagen van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Wandelt u liever?

Dan kan uiteraard ook. De route is immers niet zo lang. 

Geniet van een fijne activiteit in de buitenlucht en van de mooie en interessante plekken die u passeert. Veel plezier!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven