Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Ben je onder behandeling op een polikliniek in het BovenIJ ziekenhuis? Dan ontvang je een uitnodiging om de app voor BeterDichtbij te installeren. Van de polikliniek ontvang je een activeringscode. Zo kun je veilig, makkelijk en snel appen met je arts of medewerker op de polikliniek.

Lees meer Lees meer over Patiënten ontvangen uitnodiging voor BeterDichtbij

BovenIJ-apotheker heeft samen met OLVG-apotheker Piter Oosterhof de KNMP zorginnovatieprijs gewonnen. Dat werd dinsdag 10 maart bekendgemaakt tijdens het voorjaarscongres van de apothekersorganisatie. Oosterhof en Faber wonnen de prijs voor hun initiatief PharmaSwap; een innovatieve marktplaats waar apothekers onderling (vaak dure) geneesmiddelen tijdig kunnen verhandelen, zodat deze mogelijk voor een andere patiënt gebruikt kunnen worden.

Lees meer Lees meer over Apothekers BovenIJ en OLVG winnen KNMP prijs met ‘medicijnenmarktplaats’

Vandaag is het de Dag van de Logopedie. Wij werken als logopedisten in het BovenIJ ziekenhuis. Op verwijzing van de (huis)arts kun je bij ons terecht.

Lees meer Lees meer over Vrijdag 6 maart: Dag van de Logopedie

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven