Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Ben je zwanger? Heb je vragen over je zwangerschap? Of wil je mogelijk bevallen in het BovenIJ? Meld je dan aan voor de online voorlichting 'zwanger en bevallen' op maandag 11 mei 2020 van 19.00 tot 20.00 uur.

Lees meer Lees meer over Online voorlichting zwanger en bevallen

Op woensdag 8 april bracht de burgemeester van Amsterdam Femke Halsema een bezoek aan het BovenIJ ziekenhuis. Zij wilde alle zorgmedewerkers een hart onder de riem steken in deze intense corona-tijden.

Lees meer Lees meer over Burgemeester Halsema bezoekt BovenIJ ziekenhuis alweer

Patiënten, bezoekers en medewerkers worden bij de hoofdingang van het ziekenhuis gescreend. Uit voorzorg stellen we enkele (gezondheids)vragen. Ook wordt de temperatuur gemeten. Onze medewerkers dragen beschermende kleding.

Lees meer Lees meer over Screening voor binnenkomst hoofdingang

Zwanger zijn en bevallen tijdens de corona pandemie geeft voor veel (toekomstige) ouders onzekerheden. Hoe gaat het BovenIJ ziekenhuis hiermee om? In het Moeder Kind Centrum kun je ook tijdens de corona pandemie veilig bevallen.

Lees meer Lees meer over Bevallen in het BovenIJ ziekenhuis tijdens corona pandemie

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven