Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Op donderdag 12 december van 10.00 - 15.30 uur organiseert het BovenIJ ziekenhuis een verkoop van handgemaakte artikelen. De opbrengst van de verkoop gaat naar: Stichting Ambulance Wens.

Lees meer Lees meer over Kerstverkoop voor goed doel: Stichting Ambulance Wens

De Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ) en Philips hebben een intentieverklaring ondertekend om samenwerking te onderzoeken op het gebied van connected care: het bewaken, monitoren, observeren en zelf-management van patiënten over de gehele zorgketen. In de komende periode gaan de partijen bekijken hoe zij vorm kunnen geven aan hun gezamenlijke missie: het realiseren van kwaliteits- en efficiëntieverbeteringen in de zorg. Het BovenIJ ziekenhuis is één van de 28 Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ).

Lees meer Lees meer over SAZ en Philips ondertekenen intentieverklaring om een intensieve samenwerking aan te gaan voor connected care

Van de 40 algemene ziekenhuizen in de Ziekenhuis Top 100 van het Algemeen Dagblad (AD) staat het BovenIJ ziekenhuis dit jaar op plaats 13. Gekeken naar de algemene ziekenhuizen in Amsterdam en omstreken staan we op de tweede plaats.

Lees meer Lees meer over BovenIJ ziekenhuis op plaats 13 in de top 100 van het Algemeen Dagblad

Dinsdag 12 november én woensdag 13 november verkoopt het Rode Kruis weer handgemaakte artikelen. U vindt de vrijwilligsters van 09.00 - 16.00 uur in de centrale hal van het BovenIJ ziekenhuis.

Lees meer Lees meer over Verkoop handgemaakte artikelen Rode Kruis

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven