19 november 2020

BovenIJ neemt COVID-19 bank en Eberhardjes dankbaar in ontvangst

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. BovenIJ neemt COVID-19 bank en Eberhardjes dankbaar in ontvangst

Op dinsdag 17 november heeft het BovenIJ een prachtige zelfgemaakte houten COVID-19 bank van de Experimentele Werkplaats (EWP) cadeau gekregen.

Overhandiging COVID-19 bank

In het bijzijn van stadsdeelbestuurder Esther Lagendijk droeg EWP-voorzitter Henk Janissen de bank over aan Edwin van der Meer, voorzitter Raad van Bestuur van het BovenIJ ziekenhuis. Dit werd gedaan om alle zorgverleners een hart onder de riem te steken en ze te bedanken voor hun tomeloze inzet tijdens deze coronacrisis.

De bank is gemaakt door vrijwilligers van de EWP en het hout komt van het gesloopte Waddenweg viaduct. Binnenkort zal hij een mooi plekje krijgen op het voorterrein.

Eberhardjes

Overigens bleef het niet bij deze schitterende bank, want ook het Stadsdeel Noord wilde haar dank en steun betuigen. Zij schonken het BovenIJ personeel meerdere dozen met Eberhardjes.

Een Eberhardje is een Amsterdams koffiekoekje dat vernoemd is naar oud-burgemeester Eberhard van der Laan. Het staat voor verbinding tussen de mensen in Amsterdam. De koekjes zijn woensdag uitgedeeld op de afdelingen.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven