Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

De Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie is de (online) huidkankercampagne 'Hoe ziet je huid er écht uit?' gestart. De campagne richt zich op het beschermen van de huid en het herkennen van veranderingen en klachten van plekjes die mogelijk met huidkanker te maken hebben.

Lees meer Lees meer over Hoe ziet je huid er écht uit? Aandacht voor huidkanker

“Jullie werken hier aan een film waarvoor we in Den Haag nog het scenario schrijven” zegt minister Hugo de Jonge als hij Amsterdam Noord in december 2019 bezoekt. Toen konden we niet vermoeden in welke ongelooflijke roerige tijd we als samenleving zouden belanden.

Lees meer Lees meer over Beter Samen in Noord zet programma voort

Vanaf maandag 4 mei starten wij geleidelijk de poliklinische zorg weer op. Patiënten die dringend geholpen moeten worden zijn als eerste aan de beurt. De medisch specialist beslist welke patiënten gezien worden. Hiermee wordt de normale zorg in het BovenIJ ziekenhuis stap voor stap weer opgebouwd.

Lees meer Lees meer over Poliklinische zorg start geleidelijk weer op

Met de BeterDichtbij-app heeft u makkelijk en veilig contact met het BovenIJ ziekenhuis. Bijvoorbeeld met een vraag over uw behandeling of afspraak.

Lees meer Lees meer over In contact met het BovenIJ via Beterdichtbij

Ben je zwanger? Heb je vragen over je zwangerschap? Of wil je mogelijk bevallen in het BovenIJ? Meld je dan aan voor de online voorlichting 'zwanger en bevallen' op maandag 11 mei 2020 van 19.00 tot 20.00 uur.

Lees meer Lees meer over Online voorlichting zwanger en bevallen

Op woensdag 8 april bracht de burgemeester van Amsterdam Femke Halsema een bezoek aan het BovenIJ ziekenhuis. Zij wilde alle zorgmedewerkers een hart onder de riem steken in deze intense corona-tijden.

Lees meer Lees meer over Burgemeester Halsema bezoekt BovenIJ ziekenhuis alweer

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven