23 december 2020

BovenIJ ziekenhuis doneert aan Voedselbank Amsterdam

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. BovenIJ ziekenhuis doneert aan Voedselbank Amsterdam

Woensdag 23 december heeft het BovenIJ ziekenhuis een bedrag van € 7.500,= gedoneerd aan de Voedselbank Amsterdam. Een groot aantal medewerkers heeft dit als goede doel voor de jaarlijkse kerstattentie uitgekozen.

De donatie werd door bestuurder Edwin van der Meer in een videogesprek, virtueel overhandigd aan Margje Polman Tuin, als vertegenwoordiger van de Voedselbank Amsterdam.

Margje Polman Tuin: “Het is fantastisch dat de medewerkers van het BovenIJ ziekenhuis een donatie aan de Voedselbank Amsterdam doen. Met aan de ene kant 40% meer klanten sinds de Coronacrisis en aan de andere kant veel minder voedseldonaties is deze steun hard nodig. Hiermee kunnen we weer een heleboel Amsterdammers helpen.”

“In het BovenIJ ziekenhuis zien wij dagelijks de gevolgen van corona”, vertelt bestuurder Edwin van der Meer. “Onze zorgverleners hebben aandacht en zorg voor al onze patiënten en elkaar maar ervaren ook de sociale gevolgen van corona om hen heen, in eigen kring én in Amsterdam. We hopen met deze extra steun, juist in deze kersttijd, een bijdrage te leveren aan het welzijn van Amsterdammers én in het bijzonder van onze burgers in Amsterdam-Noord.”

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven