Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Speciaal voor mensen met verminderde energie tijdens en na een behandeling van kanker, organiseert het Oncologisch Centrum Amsterdam op maandag 4 februari een ‘Mindful Walk’. De wandelingen vinden plaats in het kader van Wereldkankerdag.

Lees meer Lees meer over Mindful Walk voor patiënten met kanker

Vanaf maandag 21 januari is het BovenIJ ziekenhuis ook bereikbaar via de app BeterDichtbij. Dat doen we speciaal in de e-health week. Dit vieren we op maandag 21 januari tussen 8.30 - 14.30 uur. U kunt op deze dag uitleg krijgen over de BeterDichtbij app en genieten van een gratis verse koffie uit de Barista BeterDichtbij koffiebar.

Lees meer Lees meer over Veilig appen met uw arts via BeterDichtbij
15-01-2019

Muziek aan bed

Cellisten Willemijn en Tjakina van Stichting Muziek aan Bed verrassen onze patiënten regelmatig met een serenade. Op speciaal verzoek gingen zij ook langs bij patiënten op de Intensive Care (IC). Met succes: 'Ik leef hier helemaal van op', vertelde één van de patiënten. Eén familielid kwam zelfs vragen om een toegift voor een patiënt.

Lees meer Lees meer over Muziek aan bed

Vrijdag 4 januari zijn patiënten op afdeling 3Noord en 3West verrast door het bezoek van Mattew en Marlinda uit Amsterdam-Noord.

Lees meer Lees meer over Bloemen voor patiënten op 3e etage

De allereerste baby geboren in het Moeder Kind Centrum in 2019 is een jongen: Levent! Hij is geboren in de ochtend van 1 januari 2019, om 07.33 uur. Wat een mooi begin van 2019 voor deze familie!

Lees meer Lees meer over Baby Levent, eerste baby in BovenIJ ziekenhuis in 2019 donderdag

De opbrengst van de verkoop van creatieve artikelen voor Stichting Ambulance Wens is bekend. Het eindbedrag ad € 600,- is door de medewerkers van het klinisch chemisch laboratorium van het BovenIJ ziekenhuis gedoneerd aan Stichting Ambulance Wens.

Lees meer Lees meer over Opbrengst verkoop gedoneerd aan Stichting Ambulance Wens

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven