06 oktober 2020

Afspraken en bezoeken

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Afspraken en bezoeken

Heeft u een afspraak op de polikliniek of wilt u een patiënt bezoeken? Om veilige zorg te kunnen bieden, hanteren we een aantal regels.

Afspraak bij een polikliniek

U kunt geen begeleider meenemen naar uw afspraak, behalve als u toestemming heeft van uw behandelend arts. U vraagt toestemming aan bij de polikliniek waar u onder behandeling bent.

Heeft u een begeleider die met u meereist naar het BovenIJ? Vraag uw begeleider dan om buiten het ziekenhuis op u te wachten.

Via SMS ontvangt u de link naar de coronacheck, samen met de herinnering van uw afspraak. Vul de coronacheck digitaal in, op de dag van uw bezoek. En laat uw mobiel met de uitslag zien bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Op bezoek bij een patiënt

Eén bezoeker is toegestaan per patiënt, per bezoektijd. Heeft u een begeleider die met u meereist naar het BovenIJ? Vraag uw begeleider om buiten het ziekenhuis op u te wachten.

Wij willen vooraf weten of u klachten heeft die met corona te maken hebben. Vul de coronacheck digitaal in, op de dag van uw bezoek. En laat uw mobiel met de uitslag zien bij binnenkomst in het ziekenhuis.

Bezoek aan de Spoedeisende Hulp

U kunt één vaste begeleider meenemen naar de Spoedeisende Hulp. Tijdens het verblijf op de Spoedeisende Hulp mag u niet wisselen van begeleider. Heeft uw kind Spoedeisende Hulp nodig, dan mogen beide ouders erbij blijven.

Mondneusmaskers in het BovenIJ

Wij vragen patiënten en bezoekers om een mondneusmasker te dragen in alle publieke ruimtes in het ziekenhuis. Dit geldt voor alle patiënten en bezoekers vanaf 13 jaar. Ook onze medewerkers dragen beschermende middelen.

Kunnen wij op u rekenen?

Ook wij vinden het vervelend om minder bezoekers en begeleiders te kunnen verwelkomen, in tijden dat u en uw naaste(n) zorg en aandacht juist extra nodig hebben. Toch hopen we op deze manier er met elkaar voor te zorgen dat het coronavirus zich zo min mogelijk verspreidt. Wij rekenen op uw begrip en op de naleving van de regels. Hou vol, samen met ons.

  • Informatielijn voor patiënten over onze zorg en het coronavirus: tel. 020 634 69 99.
  • Lees ontwikkelingen over het coronavirus en blijf op de hoogte van al onze maatregelen.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven