19 oktober 2020

Ivy is de duizendste baby in het BovenIJ van 2020

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Ivy is de duizendste baby van 2020

Donderdag 15 oktober om 19:48 werd Ivy Trompetter geboren in het Moeder Kind Centrum, de duizendste baby in 2020!

Moeder Alisha en vader Bart werden vanochtend gefeliciteerd door het BovenIJ ziekenhuis met de geboorte van hun eerste kindje.

Toen Ivy zich aandiende, kozen haar ouders ervoor om te bevallen in een Amsterdams ziekenhuis. Ze zijn blij dat ze die keuze hebben kunnen maken, en hebben een goede ervaring met de zorg in het MKC. Ivy blijft nog een paar dagen in het BovenIJ voordat het kersverse gezin terugkeert naar Purmerend.

Gerelateerde berichten

De allereerste baby in ons Moeder Kind Centrum is geboren: Sara! De baby is op 01 januari 2023, om 02:33 uur geboren. Een mooi begin van het nieuwe jaar voor dit gezin.

Lees meer Lees meer over Baby Sara, eerste baby van 2023 in BovenIJ

Van 9 t/m 15 oktober is het Baby Loss Awareness Week. Een week waarin wereldwijd extra aandacht wordt gevraagd voor babysterfte en de herdenking van overleden baby’tjes. Het BovenIJ is deze week als het donker is verlicht.

Lees meer Lees meer over BovenIJ verlicht: Baby Loss Awareness Week

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven