Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Vanaf 1 januari 2020 is ook ons terrein rookvrij. Wij vragen u dan om rondom het ziekenhuis niet te roken.

Lees meer Lees meer over Rookvrij terrein BovenIJ

Het BovenIJ ziekenhuis wenst iedereen prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2020! Ook in het nieuwe jaar zorgen we er samen voor dat we de zorg goed voor elkaar hebben in Amsterdam-Noord.

Lees meer Lees meer over Prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2020!

Oude bewakingsmonitoren, paar behandelbanken, lichtkast, twee tilliften, vijf verrijdbare bedschermen en nog andere apparaten stonden geruime tijd in onze kelder weg te stoffen. De spullen of onderdelen ervan werden niet meer door het BovenIJ ziekenhuis gebruikt. De apparatuur of verouderde spullen zijn de afgelopen jaren vervangen door bijvoorbeeld de apparatuur van Philips. Stichting Medic zorgt dat o.a. de oude medische apparatuur een goede herbestemming krijgt.

Lees meer Lees meer over BovenIJ doneert zo’n 150 apparaten aan Stichting Medic

De acute opname afdeling (AOA) is vernieuwd. Begin 2020 openen we op de tweede etage ook de nieuwe endoscopieafdeling en de uitbreiding van het Dagcentrum. Dan is ook dit deel van het ziekenhuis helemaal vernieuwd.

Lees meer Lees meer over Ruimte en privacy op de vernieuwde AOA

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven