01 mei 2020

Poliklinische zorg start geleidelijk weer op

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Poliklinische zorg start geleidelijk weer op

Vanaf maandag 4 mei starten wij geleidelijk de poliklinische zorg weer op. Patiënten die dringend geholpen moeten worden zijn als eerste aan de beurt. De medisch specialist beslist welke patiënten gezien worden. Hiermee wordt de normale zorg in het BovenIJ ziekenhuis stap voor stap weer opgebouwd.

U wordt gebeld

We beginnen met de afspraken en/of onderzoeken op de polikliniek die enige tijd uitgesteld konden worden, maar nu nodig moeten gebeuren.

Een medewerker van de polikliniek belt u zodra uw afspraak ingepland kan worden. U hoeft hiervoor niet zelf contact op te nemen met het ziekenhuis.

Heeft u een afspraak

Komt u naar het ziekenhuis, dan blijven strikte maatregelen gelden. Heeft u een afspraak:

  • Uw begeleider wacht buiten het ziekenhuis. Behalve als hiervoor toestemming is verleend.
  • Kom op de afgesproken tijd, niet eerder dan 10 minuten van tevoren. Bent u eerder aanwezig, wacht u dan buiten het ziekenhuis.
  • Bij het doorgeven van de polikliniekafspraak en bij binnenkomst stellen wij u een aantal gezondheidsvragen.
  • Houd 1,5 meter afstand in de gangen en wachtruimte. 
  • Volg de aangegeven route.
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak.

Kom niet naar het ziekenhuis bij luchtwegklachten (zoals hoesten, niezen, neusverkoudheid, kortademigheid), spierpijn, keelpijn onverklaard smaak en/of reukverlies, (onverklaarde) diarree en/of koorts. Een huisgenoot/partner met een bewezen of verdachte COVID-19.

Om besmetting van patiënten en/of medewerkers te voorkomen, blijven de corona-richtlijnen van het RIVM ook in het BovenIJ ziekenhuis gelden.

Telefonische of digitale afspraken

De afgelopen weken hebben onze specialisten veel poliklinische afspraken telefonisch of digitaal gedaan. Waar dat mogelijk is, blijven wij dit doen. Ingeval van spoed kunt u altijd bij ons terecht.

Appt u al met ons?

Maakt u al gebruik van de BeterDichtbij-app? Hiermee kunt u makkelijk appen met uw arts. Nog geen toegang? Vraag er dan naar bij uw specialist of kijk op de pagina BeterDichtbij.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven