13 mei 2020

Beter Samen in Noord zet programma voort

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Beter Samen in Noord zet programma voort

“Jullie werken hier aan een film waarvoor we in Den Haag nog het scenario schrijven” zegt minister Hugo de Jonge als hij Amsterdam Noord in december 2019 bezoekt. Toen konden we niet vermoeden in welke ongelooflijke roerige tijd we als samenleving zouden belanden.

Ondanks deze bijzondere tijd blijven we, samen met de gemeente Amsterdam, de Amsterdamse zorg- en welzijnsaanbieders in Noord, zorgverzekeraar Zilveren Kruis en de Nederlandse Zorgautoriteit, werken aan het vasthouden en verder brengen van samenwerking en technologie. Over de eigen grenzen heen, in het belang van de inwoners van Amsterdam-Noord. 

In het NZa Magazine - Specials leest u hoe het programma 'Beter Samen in Noord', ook in deze tijd, verder werkt aan de juiste zorg op de juiste plek, dichtbij, thuis én in de eigen wijk.

Artikel 'Beter Samen in Noord zet programma voort'.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven