Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Na de verbouwing van de verpleegafdelingen op de 3e etage, het Dagcentrum, de SEH en het Moeder Kind Centrum, zijn we in mei gestart met de renovatie van (een deel van) de 2e etage van het BovenIJ ziekenhuis.

Lees meer Lees meer over BovenIJ bouwt aan de toekomst

Heeft u last van uw heup? Mogelijk heeft u een nieuwe heup nodig en bent u benieuwd naar wat u kunt verwachten bij het vervangen van uw heup door een heupprothese.

Lees meer Lees meer over 8 juli: Voorlichting nieuwe heup volgens voorste benadering

Dinsdag 18 juni organiseert het BovenIJ ziekenhuis samen met Madeliefje Thuiszorg een voorlichting over 'signalen van kanker'. De voorlichting is van 13.00 - 14.45 uur bij Dagbesteding Madeliefje Thuiszorg, IJdoornlaan 34, 1024 KV Amsterdam. Komt u ook? Toegang is gratis.

Lees meer Lees meer over Voorlichting voor vrouwen: 'Signalen van kanker'

Speciaal voor mensen met verminderde energie tijdens en na een behandeling van kanker, organiseert het BovenIJ ziekenhuis Mindful wandelingen. De wandelingen vinden plaats rondom het ziekenhuis. U loopt met een instructeur en een casemanager.

Lees meer Lees meer over 17 juni: Mindful Wandelen. Gaat u mee?

De poliklinische apotheek van het BovenIJ ziekenhuis is als eerste poliklinische apotheek in Nederland gestart met de BeterDichtbij app. Het nieuwe, digitale communicatiekanaal is veilig, laagdrempelig en makkelijk.

Lees meer Lees meer over Direct in contact met je apotheker via de BeterDichtbij-app

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven