Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

De opbrengst van de verkoop van creatieve artikelen voor Stichting Ambulance Wens is bekend. Het eindbedrag ad € 600,- is door de medewerkers van het klinisch chemisch laboratorium van het BovenIJ ziekenhuis gedoneerd aan Stichting Ambulance Wens.

Lees meer Lees meer over Opbrengst verkoop gedoneerd aan Stichting Ambulance Wens

Het Parool publiceerde zaterdag 29 december het persoonlijke van Rita en haar pasgeboren zoon. Kort na de geboorte kwam Rita in het Moeder Kind Centrum in het BovenIJ ziekenhuis terecht. Haar zoon was onrustig; een huilbaby. Rita is zeer tevreden over haar behandeling in het BovenIJ ziekenhuis. Naast moeder is zij freelance journalist en schreef dit artikel waar ze o.a. Saskia Plevier, psycholoog in het BovenIJ voor heeft geïnterviewd.

 

Lees meer Lees meer over Pikzwarte wolk - artikel over een huilbaby in Het Parool

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven