26 maart 2020

Bevallen in het BovenIJ ziekenhuis tijdens corona pandemie

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Bevallen in het BovenIJ ziekenhuis tijdens corona pandemie

Zwanger zijn en bevallen tijdens de corona pandemie geeft voor veel (toekomstige) ouders onzekerheden. Hoe gaat het BovenIJ ziekenhuis hiermee om? In het Moeder Kind Centrum kun je ook tijdens de corona pandemie veilig bevallen.

Wij begrijpen dat veel ouders zich zorgen maken. We merken dit ook aan de vragen die we van patiënten krijgen. Vanwege het coronavirus nemen we extra maatregelen en gelden er nieuwe regels. Dat doen we om besmettingsgevaar onder medewerkers en patiënten te voorkomen.

Uit voorzorg nemen we extra maatregelen in het ziekenhuis

Tijdens de bevalling mag alleen de partner of één begeleider aanwezig zijn. Ook mag na de bevalling geen bezoek op de verloskamers of kraamafdeling komen. Vanwege het coronavirus gelden er strengere regels in het ziekenhuis. Dat doen we om onze patiënten en medewerkers te beschermen. Helaas mag de partner of begeleider van de zwangere met gezondheidsklachten niet het ziekenhuis in.

Bevallen in het BovenIJ ziekenhuis blijft mogelijk

Zwangeren kunnen gewoon bij ons bevallen. Met eigen verloskundige of met medische indicatie, onder begeleiding van een verloskundige of gynaecoloog van het ziekenhuis.

Lees meer over zwanger en bevallen in het BovenIJ ziekenhuis op onze website.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven