Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

De BovenIJ apotheek bestaat 10 jaar en is uitgegroeid van een ‘gewone apotheek’ tot een apotheek die specialistische zorg op maat kan aanbieden. Twee ‘nieuwe’ apothekers stellen zich voor en vertellen wat zij voor u willen betekenen.

Lees meer Lees meer over BovenIJ apotheek bestaat 10 jaar

Op woensdag 5 juni a.s. geeft Tommie Niessen exclusief in het BovenIJ ziekenhuis een workshop voor verpleegkundigen. Het ziekenhuis stelt ook een aantal externe plekken beschikbaar voor collega verpleegkundigen. Kom ook naar de workshop en laat je inspireren!

Lees meer Lees meer over Workshop Tommie Niessen - speciaal voor verpleegkundigen
13-05-2019

Brandweer op bezoek

De brandweer Amsterdam-Amstelland rukte vandaag met groot materieel uit naar het BovenIJ ziekenhuis. Daar verrasten ze de kinderen op het Dagcentrum en Moeder Kind Centrum met een tas vol speelgoed.

Lees meer Lees meer over Brandweer op bezoek

De Groningse kunstenaars Tatyana Murova, Tracy Bell en Karina Kucherenko exposeren op de begane grond met hun energieke en kleurrijke schilderijen. De beelden van Tia Sprott in de vitrines worden gekenmerkt door diversiteit, kleur, vrolijkheid en humor.

Lees meer Lees meer over Expressief en vrolijk werk bij nieuwe exposities

Bestuursvoorzitter Edwin van der Meer vertelt in Zorgvisie hoe het BovenIJ ziekenhuis zich inzet om de zorg en welzijnsvraag van de bevolking in Amsterdam-Noord integraal te benaderen: durf anders te kijken, anders te denken, anders te doen. Aanleiding zijn onze inspanningen voor 'Beter samen in Noord'.

Lees meer Lees meer over Bestuursvoorzitter Edwin van der Meer in Zorgvisie over 'Beter samen in Noord'

In ons ziekenhuis worden ook regelmatig kinderen opgenomen. Bijvoorbeeld voor een operatie aan de keel- en/of neusamandelen. Voortaan bereiden we kinderen o.a. voor via een filmpje. Op deze manier willen we jongeren een indruk geven wat er allemaal gaat gebeuren voor- en na de operatie.

Lees meer Lees meer over Kinderen voorbereiden op een operatie

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven