24 september 2019

Mevrouw Wouterse verrast dr. Bakx met een grote bos bloemen

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Mevrouw Wouterse verrast dr. Bakx met een grote bos bloemen

Vijftien jaar geleden werd mevrouw Wouterse (55) enkele dagen opgenomen in het BovenIJ ziekenhuis. Voor de jarenlange goede zorg wilde zij cardioloog dr. Bakx bedanken. Mevrouw Wouterse: “Ik voel mij op dit moment zo goed, dat ik dr. Bakx in het zonnetje wilde zetten. Het is een hele fijne dokter en we hebben veel met elkaar gesproken. Bijvoorbeeld over mijn medicijnen. Dat was af en toe best wel een zoektocht om de juiste medicijnen en dosering te vinden.”

Opname in het BovenIJ ziekenhuis
Tijdens de opname in het ziekenhuis werd eerst aan een longembolie gedacht. Mevrouw Wouterse: “De klachten die ik had, kwamen daarmee grotendeels overeen. Uiteindelijk was er niets mis met mijn longen. Maar ik voelde mij nog niet goed en had nog steeds last van pijn- en vermoeidheidsklachten. Tijdens de opname kwam ik in contact met cardioloog dr. Bakx. Hij herkende de klachten en besloot mij door te sturen voor een echo. Daaruit bleek dat mijn hartzakje ontstoken was”.

Zoeken naar de juiste medicijnen en dosering
Mevrouw Wouterse: “Ik was opgelucht, omdat ik nu wist waar mijn klachten vandaan kwamen. Alleen namen de klachten in eerste instantie door de medicijnen niet af. Ze werden zelfs erger. Op den duur ontdekte ik samen met dr. Bakx welke medicijnen voor mij wel en niet werkten. In overleg gingen we op zoek naar een alternatief of werd de dosering van de medicijnen aangepast. Gelukkig is het allemaal goed gekomen”.

Kijken naar de toekomst
Met mevrouw Wouterse gaat het op moment erg goed. “Ik heb geleerd dat je in het leven soms keuzes moet maken. Ik ben dr. Bakx heel erg dankbaar. Daarom wilde ik hem ook eens bedanken en verrassen met een grote bos bloemen. Hij neemt namelijk altijd de tijd voor mij en daar ben ik erg blij mee. En als ik mij een periode niet lekker voel dan kan ik altijd bellen of langskomen in het BovenIJ. Ik voel me daar echt serieus genomen!”

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven