behandeling

Hartrevalidatie

golf
  1. Home
  2. Aandoening & behandeling
  3. Hartrevalidatie
Met hartrevalidatie werkt u samen met het speciale team van BovenIJ aan uw herstel. U leert uw grenzen opnieuw kennen en verleggen. Ook krijgt u tips om gezond te leven en leert u omgaan met gevoelens van angst en onzekerheid.

Programma hartrevalidatie

Het programma heeft verschillende onderdelen: 

  • bewegen: onder begeleiding werkt u aan uw conditie.
  • ademhalen en ontspannen: u krijgt oefeningen waardoor uw lichaam weet wanneer het zich inspant en ontspant. 
  • informatie: tijdens 3 bijeenkomsten leert u meer over hartziekten en medicijnen, gezonde voeding en over de sociale gevolgen van een hartziekte. Uw partner is hier ook welkom.
  • leefstijl: u leert tijdens 3 bijeenkomsten hoe u angst en stress onder controle krijgt. Hierbij leert u ook hoe u gezond blijft leven door beweging, niet roken, gezonde voeding en ontspanning. 

Praktische informatie

  • Telefoonnummer 020-634 6545
  • Route 10
Ik ben zeer tevreden over de medische begeleiding. In het traject was veel persoonlijke aandacht.

Bob Couzij, patiënt hartrevalidatie

Het doormaken van een hartziekte of een hartoperatie is ingrijpend. Voor de patiënt en de naasten ontstaat er veelal een ‘nieuwe situatie’, waarbij gevoelens van angst en onzekerheid een rol spelen.

Lees de hele ervaring

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven