klinisch verloskundige

Sofie Desmedt

Het nauwe contact met een koppel is heel bijzonder

golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Sofie Desmedt

‘Ik kom uit België en droomde ervan om mijn horizon te verruimen en een tijdje in het buitenland te wonen. Nederland trok mij aan, mede omdat ik hier in mijn werk meer verantwoordelijkheid krijg en zelfstandiger kan werken. Als klinisch verloskundige begeleid ik zwangeren bij de bevalling en alles wat hierbij komt kijken. Hierbij werk ik samen met de gynaecoloog.

Ik haal veel voldoening uit het werken met patiënten. Als de deur opengaat weet je nooit wat voor mensen je aantreft, en dat maakt mijn werk uitdagend. Het nauwe contact met een koppel is heel bijzonder. Op een speciaal moment in hun leven kan ik écht het verschil maken, en vaak zijn zij dan ook heel dankbaar.

In mijn werk vind ik het belangrijk dat patiënten zich gehoord voelen en haal ik voldoening uit het motiveren van de vrouw en haar partner. Ook probeer ik ze mee te geven om vertrouwen te hebben in zichzelf, zelfs als het niet loopt als gepland.

Binnen het BovenIJ ziekenhuis geniet ik van de familiare sfeer en de hartelijkheid van mijn collega’s. Heel fijn!’

Gekoppelde specialismen

Contact

Gynaecologie en Verloskunde polikliniek

  • Openingstijden Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30
  • Telefoonnummer 020-634 6103
  • Route 18

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven