klinisch verloskundige

Nechla Verkleij

Ik wil dat mijn patiënten zich veilig voelen

portretfoto Nechla Verkleij, klinisch verloskundige in het BovenIJ ziekenhuis
portretfoto Nechla Verkleij, klinisch verloskundige in het BovenIJ ziekenhuis
golf
  1. Home
  2. Zorgverleners
  3. Nechla Verkleij

‘Al van jongs af aan wilde ik in de geboortezorg werken. Ik vind het magisch om te helpen nieuw leven ter wereld te laten komen. Als klinisch verloskundige begeleid ik de bijzondere zwangerschappen en bevallingen. Bijvoorbeeld wanneer zwangeren een hoge bloeddruk of hoge bloedsuikers hebben, zwanger zijn van een meerling of de baby in stuitligging ligt.

Ik hoop dat mijn patiënten bij mij het gevoel krijgen dat ze gehoord worden en dat ze weten dat ik er voor ze ben. Ik geef adviezen en zorg met de beste intentie en wil dat mijn patiënten zich veilig voelen, ook als een zwangerschap of bevalling niet goed verloopt. Ik doe mijn best om zo goed mogelijke zorg te bieden en antwoorden te geven op alle vragen die er zijn.

Soms moet ik best streng of rechttoe rechtaan reageren omdat er iets acuuts gebeurt en er direct gehandeld moet worden. Dat kan misschien wat hard overkomen, maar is op dat moment noodzakelijk. Gelukkig hoor ik van het merendeel van mijn patiënten dat ik zorgzaam ben en ze zich veilig voelen bij mij. Ik hoop dit beroep nog heel veel jaren te kunnen uitoefenen!’

Opleiding

2012: opleiding klinisch verloskundige

Gekoppelde specialismen

Contact

Gynaecologie en Verloskunde polikliniek

  • Openingstijden Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30
  • Telefoonnummer 020-634 6103
  • Route 18

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven