Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Maart is internationaal uitgeroepen tot Darmkankermaand. Tijdens deze maand hebben wij speciaal aandacht voor de voeding van patiënten die onder behandeling zijn van darmkanker.

Lees meer Lees meer over Voeding tijdens de behandeling van darmkanker

Heb je werkervaring in een ziekenhuis en ben je op zoek naar een andere baan? Het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam zoekt nieuwe collega’s.

Lees meer Lees meer over Ontdek werken in het BovenIJ tijdens de online Open Dagen!

Onze oncologische zorg gaat door, juist in deze tijd vinden wij dat belangrijk. Sinds 2020 biedt BovenIJ immunotherapie aan. Bij deze behandeling wordt met medicatie het immuunsysteem versterkt, zodat het de kankercellen kan aanvallen.

Lees meer Lees meer over Immunotherapie bij longkanker

Moet je binnenkort bevallen? Zorg dan dat je het formulier 'eigen verklaring avondklok' van de Rijksoverheid hebt ingevuld. Dit bewijs moet je bij je hebben als je tussen 21.00 - 04.30 uur van huis vertrekt en naar het ziekenhuis komt.

Lees meer Lees meer over Verklaring avondklok

Vrijdag 29 januari en donderdag 4 februari vaccineert het BovenIJ het zorgpersoneel van de acute afdelingen voor de tweede keer. Hiermee is voor hen het vaccinatieproces afgerond.

Lees meer Lees meer over Eerste groep zorgverleners BovenIJ krijgt tweede vaccinatie

Bij een aantal patiënten en medewerkers op een van onze verpleegafdelingen is Covid-19 geconstateerd. Onduidelijk is hoe deze besmetting tot stand is gekomen. De betrokken patiënten zijn verplaatst naar de Acute Opname Afdeling. Deze afdeling is ingericht voor de behandeling van patiënten met corona.

Lees meer Lees meer over Covid-19 op verpleegafdeling vastgesteld

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven