21 januari 2022

Nieuw lid Raad van Toezicht BovenIJ ziekenhuis

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Nieuw lid Raad van Toezicht BovenIJ ziekenhuis

De Raad van Toezicht van het BovenIJ ziekenhuis wordt versterkt met de toetreding van Arjan in ’t Veld. Met zijn benoeming geeft de Raad van Toezicht verdere invulling aan het innovatieve, digitale profiel binnen de Raad. Tevens is de heer in ‘t Veld lid van de Auditcommissie Financiën.

In ‘t Veld: "Het BovenIJ is een ziekenhuis dat zich hard maakt voor de grote maatschappelijke opgave zorg toegankelijk en betaalbaar te houden voor de vele ouderen in Amsterdam-Noord, maar juist ook flexibel en ‘state of the art’ voor de duizenden jonge mensen die er de afgelopen jaren zijn gaan wonen."

"Dat betekent samen ruimte zoeken voor innovatieve (digitale) oplossingen en denken over de schotten van de zorg heen, binnen de wetten en regels van het systeem, samen met andere zorgaanbieders in de regio. Dat spreekt mij erg aan. Beter Samen in Noord, waar het BovenIJ in participeert is daar een prachtig voorbeeld van." 

Naast zijn toezichthoudende rol in het BovenIJ ziekenhuis is de heer in ’t Veld partner en strateeg bij Bureauvijftig en ondernemer bij The Aging Group. Andere toezichthoudende rollen vervult hij bij het Martini Ziekenhuis Groningen en bij Catharina, thuis op Voorne. 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven