Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Vrijdag 8 januari 2021 start het BovenIJ met het vaccineren van het zorgpersoneel. Een belangrijke stap om zorgverleners te beschermen en maximale zorg te kunnen geven aan COVID-patiënten.

Lees meer Lees meer over BovenIJ ziekenhuis vaccineert eerste groep zorgverleners

De allereerste baby geboren in het Moeder Kind Centrum in 2021 is een jongen: Damian! Hij is geboren in de nacht van 2 januari 2021, om 02:07 uur. Wat een mooi begin van 2021 voor dit gezin.

Lees meer Lees meer over Baby Damian, eerste baby in BovenIJ ziekenhuis in 2021

Woensdag 23 december heeft het BovenIJ ziekenhuis een bedrag van € 7.500,= gedoneerd aan de Voedselbank Amsterdam. Een groot aantal medewerkers heeft dit als goede doel voor de jaarlijkse kerstattentie uitgekozen.

Lees meer Lees meer over BovenIJ ziekenhuis doneert aan Voedselbank Amsterdam

Patiënten bellen ons met de vraag of hun afspraak doorgaat. Jazeker! Afspraken op de polikliniek gaan gewoon door. Soms via de app of een beeldbelgesprek.

Lees meer Lees meer over Uw afspraak op de polikliniek

Noord-Hollandse ziekenhuizen starten met digitale beeldenuitwisseling. Het gaat om BovenIJ ziekenhuis, Noordwest Ziekenhuisgroep, Amsterdam UMC en het Antoni van Leeuwenhoek. Zorgverleners in deze ziekenhuizen krijgen zo direct inzage in de medische beeldvorming én beeldverslagen van hun patiënten bij behandeling in de andere ziekenhuizen. Dit draagt bij aan snelle en veilige patiëntenzorg.

Lees meer Lees meer over Noord-Hollandse ziekenhuizen starten met de digitale uitwisseling van medische beelden

NH nieuws maakt een podcastserie waarin medewerkers uit Noord-Hollandse ziekenhuizen vertellen over hun werk tijdens de coronapandemie. Ook professionals uit het BovenIJ doen mee.

Lees meer Lees meer over Tip: podcast serie ‘Coronastrijders’

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven