09 september 2021

Kindergeneeskunde wint Beste Coschap Verkiezing 2021

golf
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Kindergeneeskunde wint Beste Coschap Verkiezing 2021

Op 8 september maakte de organisatie van de verkiezing Beste Coschap de winnaars per vakgroep bekend. Het BovenIJ wint met de vakgroep Kindergeneeskunde de 1e prijs!

Nominaties

De studenten die coschappen in het BovenIJ liepen hebben ons ziekenhuis voorgedragen. Ellen Blankman, kinderarts in het BovenIJ: ‘We hebben een waardering gekregen van 9,5 punten. Op informele sfeer, goede feedback en een eigen spreekuur op de polikliniek scoorden we hoog. Super trots natuurlijk!.”

Eliane de Mol van Otterloo, semi-arts en Irem Toprak, co-assistent in het BovenIJ ziekenhuis vertellen allebei: ‘Wat ons opvalt is het laagdrempelige contact met de artsen en de persoonlijke én goede sfeer op de afdeling. Vakinhoudelijk zien we eigen patiënten met een breed scala aan ziektebeelden. Hierdoor krijg je een goed beeld van de algemene kindergeneeskunde. Je wordt gestimuleerd eerst zelf de vraag van de patiënt te onderzoeken. Dit gebeurt in een veilige leeromgeving, met ook momenten van onderwijs. Ook worden we betrokken bij de meer complexere casussen en krijgen we ook de ruimte om mee te denken. Dit geeft het gevoel echt onderdeel uit te maken van het team.’

Als BovenIJ ziekenhuis zijn we trots op dit resultaat en dit past goed bij de lerende organisatie die we in ons ziekenhuis nastreven.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven