Nieuws

Nieuws uit het BovenIJ

golf

Steeds meer patiënten en bezoekers zijn gevaccineerd tegen corona. Onze coronamaatregelen blijven echter wel nodig om al onze medewerkers, patiënten en bezoekers een veilige omgeving te bieden.

Lees meer Lees meer over Vaccin gehad? Wij maken geen uitzondering…

In het Endoscopie Centrum in het BovenIJ ziekenhuis kunt u terecht voor een endoscopisch onderzoek. Het centrum oogt ruim, met goede voorzieningen en de nieuwste apparaten. ‘Patiënten ervaren hier rust en privacy’.

Lees meer Lees meer over Goede zorg dichtbij in het Endoscopie Centrum in het BovenIJ

Vanuit het landelijke vaccinatieprogramma van VWS zijn ziekenhuizen gevraagd om te assisteren bij het vaccineren van kwetsbare patiënten, die bij het ziekenhuis in behandeling zijn. BovenIJ werkt hier graag aan mee.

Lees meer Lees meer over BovenIJ helpt mee met vaccinatie kwetsbare patiënten

Maart is internationaal uitgeroepen tot Darmkankermaand. Voor patiënten die onder behandeling zijn van darmkanker is op gewicht blijven belangrijk. Eiwitrijke voeding kan daarbij helpen.

Lees meer Lees meer over Koken met eiwitrijke producten tijdens de behandeling van darmkanker
Start Werkzaamheden Kanaal Koelen Bovenij

Dit voorjaar is het zo ver; dan gaat het BovenIJ het water uit het Noordhollandsch Kanaal gebruiken om het ziekenhuis te koelen; een innovatieve, milieuvriendelijke en energiezuinige techniek.

Lees meer Lees meer over Duurzaam BovenIJ gaat koelen met kanaalwater

Onze zorg gebeurt steeds vaker digitaal. Zo introduceerde het Moeder Kind Centrum draadloze CTG-apparaten en organiseren we op 23 en 27 maart online Open Dagen over ‘Ontdek de zorg’.

Lees meer Lees meer over BovenIJ in de media over digitale zorg

Verbonden met het BovenIJ

Het BovenIJ was als een vervangend thuis voor mij. In het ziekenhuis kent iedereen elkaar en zegt elkaar gedag.

Jana vindt dat zorgzaamheid één van de belangrijkste eigenschappen is van een verpleegkundige. “Je probeert patiënten gerust te stellen, dat het oké is om hulp te vragen. Daarin wil je geloofwaardig over komen, ook als je het hartstikke druk hebt. Als je in dit werk wat geeft, krijg je heel veel terug.”

Meer weten over werken bij het BovenIJ? Kijk op onze werkenbij-site.

 

Lees het verhaal van Jana

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

Terug naar bovenScroll naar boven